Κεντρική Ασίστ Shadow O “Τίγρης” στη βραδιά Αμερικάνου!

O “Τίγρης” στη βραδιά Αμερικάνου!

melissanidis

melissanidis

Παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη γίνεται αυτή την ώρα σε ξενοδοχείο της Αθήνας η εκδήλωση των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ. Ο ηγέτης της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ τίμησε τον Γιώργο Αμερικάνο, όπως άλλωστε έκανε ανέκαθεν και με τον “Παγκόσμιο” εν ζωή, αφού η βραδιά (στο πλαίσιο της πίτας για το 2014) είναι αφιερωμένη στη μνήμη του αρχηγού της “Βασίλισσας”. Την πλακέτα του θρύλου της μπασκετικής ΑΕΚ παρέλαβε η κόρη του και συνάδελφός μας, Χριστίνα.

Παρών στην εκδήλωση είναι και ο εκτελεστικός διευθυντής της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς. Παρών και ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Κωνσταντίνος Κοτσάτος. Η “ισχύς εν τη ενώσει” αποδεικνύει περίτρανα το νέο άνεμο, που πνέει στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο κ. Μελισσανίδης βράβευσε τον πιο λαμπρό προσκεκλημένο της βραδιάς, τον διάσημο σκηνοθέτη Παντελή Βούλγαρη.

Ο “Τίγρης” κατά την ολιγόλεπτη ομιλία του αναφέρθηκε εκ νέου στην “Αγιά Σοφιά”, που οραματίζεται να κτίσει: “Καλή χρονιά σε όλους. Ξέρω ότι για το γήπεδο θέλετε να με ρωτήσετε. Το γήπεδο θα γίνει, όπως το έχουμε πει και η ΑΕΚ θα γίνει μεγάλη και πρώτη”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…