Κεντρική Ασίστ Shadow Oι dudezz στο ebasket (vid)

Oι dudezz στο ebasket (vid)

dudezz

dudezz

Τους είχαμε παρακολουθήσει πριν από χρόνια στην πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση. Και… σκάσαμε στα γέλια! Όχι, επειδή ήταν ατάλαντοι. Το αντίθετο. Ήταν απολαυστικοί. Στην πορεία “αποθηκεύσαμε” την πληροφορία στον “σκληρό δίσκο” του εγκεφάλου μας. Το hip hop έστω με τη μορφή παρωδίας, όπως την παρουσιάζουν οι dudezz, δεν ήταν ποτέ το φόρτε μας, αλλά το χαρήκαμε πολύ.

Η πρώτη, ολόφρεσκη προσπάθεια, έχει αντικείμενο το μπάσκετ. Υπέπεσε στην αντίληψή μας. Ξεκαρδιστήκαμε. Ξαναθυμηθήκαμε ότι αυτοί οι δύο τύποι και οι λοιποί συμπρωταγωνιστές είναι σκέτη απόλαυση. Πανηγύρι. Γλέντι!

Το κωμικό μπασκετικό  “χιπ χοπ” αφορά στην “ιστορία της τάπας από την Βαρβάρα, που άλλαξε τη ζωή του Νίκου” και έχει τίτλο “Τη Ρούφηξες”. Αριστοφανική… αδεία επιτρέπονται και οι κακές λέξεις ενίοτε, καθώς και τα υπονοούμενα.

Αρκετά με την πολυλογία μας όμως. Το βίντεο των παιδιών, που είναι καιρό στην …πιάτσα, και με μεγάλες επιτυχίες, όπως εύκολα θα διαπιστώσει κανείς στο youtube, είναι σούπερ. Με σκηνοθεσία και μουσική επένδυση που “προδίδει” ώρες ατελείωτες, δύο μήνες λένε οι πληροφορίες μας, δουλειάς…

Είπαμε… Οι τύποι έχουν ταλέντο. Σε ό,τι μας αφορά, τους ευχαριστούμε, που στο “έμπα” του 2014 μας έκαναν να χαμογελάσουμε. Να έχει καλά τα παιδιά ο Θεός. Και δω είμαστε. Θα έχουμε κι άλλες εκπλήξεις για χάρη τους στο ebasket.gr…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…