Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “MVP ο κόσμος”

“MVP ο κόσμος”

aska garrett

aska-garrett
Ο Ίκαρος πήρε την πολυπόθητη βαθμολογική “ανάσα” μετά την επικράτηση του απέναντι στο Ρέθυμνο, στη Χαλκίδα, για την 14η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ, τερματίζοντας παράλληλα το αρνητικό σερί τριών αγώνων. Ο Ιβάν Άσκα έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην νίκη της ομάδας του, αφού σκόραρε 15 πόντους (7/8διπ.-1/2 βολές), κατέβασε 8 ριμπάουντ, μοίρασε 2 ασίστ και είχε 2 κλεψίματα.  Αυτή η εμφάνιση του χάρισε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη για την 14η αγωνιστική.

Ο Αμερικανός φόρφουορντ στις δηλώσεις που έκανε σχετικά με την βράβευση του, τόνισε πως είναι χαρούμενος επειδή η ομάδα του νίκησε παίζοντας καλά και κατ’επέκταση πήρε το βραβείο απονέμοντας τα εύσημα σε συμπαίκτες και προπονητές ενώ υπογράμμισε πως ο κόσμος είναι ο πολυτιμότερος “συμπαίκτης” της ομάδας:

“Πρώτα απ’ όλα είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η νίκη μας συνδυάστηκε με δύο πράγματα.

Πρώτον με πολύ καλό μπάσκετ, ακολουθώντας την οδηγία του προπονητή να είμαστε ομαδικοί και να βλέπουμε τον ελεύθερο συμπαίκτη μας. Δεύτερον διότι προσφέραμε χαρά στον κόσμο μας, ο οποίος θα έλεγα ότι είναι ο MVP του Ικάρου. Σε κάθε ματς το γήπεδο γεμίζει και είτε νικάμε, είτε χάνουμε οι φίλαθλοι μας, μας χειροκροτούν και μας υποστηρίζουν με έναν τρόπο μοναδικό.

Φυσικά αυτή η νίκη δεν σημαίνει τίποτα, διότι εξακολουθούμε να είμαστε τελευταίοι στην βαθμολογία και θα χρειαστούμε περισσότερες νίκες, για να πετύχουμε τον στόχο μας. Αν συνεχίσουμε να δείξουμε την ίδια ομαδικότητα, θα τα καταφέρουμε διότι υπάρχει πολύ ταλέντο στην ομάδα και οι προπονητές δουλεύουν πολύ σκληρά.

Σε ότι αφορά το βραβείο, σίγουρα είναι μεγάλη τιμή και το οφείλω τόσο στους προπονητές όσο και στους συμπαίκτες μου. Δεν θα σήμαινε τίποτα, όμως, αν δεν είχαμε κερδίσει το ματς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …