Κεντρική NBA NCAA Bracket αξίας… ενός δις!

Bracket αξίας… ενός δις!

ncaa bracket

ncaa-bracket

Είμαστε ακόμη στον Ιανουάριο, αλλά ο… Μάρτιος βρίσκεται στο μυαλό όλων στο NCAA. Όχι γιατί στο κολεγιακό πρωτάθλημα έχουν τόση μεγάλη καούρα να έρθει η άνοιξη, αλλά γιατί περιμένουν με μεγάλη αγωνία την έναρξη της March Madness, που θα βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής ολόκληρης της Αμερικής.

Μία από τις αγαπημένες συνήθειες, λοιπόν, των φίλων του NCAA είναι να δημιουργούν τα δικά τους bracket (σ.σ.: λίστα με την πορεία των ομάδων κατά τη διάρκεια της March Madness). Μόνο που αυτό γίνεται για… χαβαλέ ή για χάρη κάποιων (εσωτερικών) στοιχημάτων.

Τέλος, όμως, όλα αυτά! Η κατασκευαστική εταιρεία Quicken Loans Inc. αποφάσισε να δώσει ένα μεγάλο (τεράστιο) κίνητρο στους φίλους του κολεγιακού πρωταθλήματος προσφέροντας το ποσό του 1 δισ. δολαρίων σε όποιον δημιουργήσει το… αψεγάδιαστο bracket της φετινής March Madness. Ήτοι, να προβλέψει σωστά την πορεία ΟΛΩΝ των ομάδων στη διοργάνωση, από το πρώτο παιχνίδι (προκριματικά) μέχρι τον τελικό.

Πόσες πιθανότητες υπάρχουν για κάτι τέτοιο; Μόλις… μία στο πεντακισεκατομμύριο! Δύσκολα πράγματα δηλαδή

Έχουμε δει πολλά ήδη διαγωνισμών όπου προσφέρονται βραβεία χιλίων δολαρίων για τη δημιουργία ενός καλού bracket, το οποίο μας έκανε να αναρωτηθούμε τι αξίζει το τέλειο bracket“, δήλωσε για τη… δωρεά ο πρόεδρος της Quicken Loans Inc., Jay Farner, ο οποίος, απ ότι φαίνεται, έχει διάθεση να… ρισκάρει.

Πέραν τούτου, όμως, η ίδια εταιρεία θα δωρίσει το ποσό των 100 χιλ. δολαρίων σε όποιον δημιουργήσει ένα “σχεδόν τέλειο” bracket. Ποσό το οποίο, όμως, θα χρησιμοποιηθεί για την ανακατασκευή του σπιτιού του από την ίδια εταιρεία. Δηλαδή, θα παρέχει… δωροεπιταγές (sic) 100 χιλ. δολαρίων. Όχι κι άσχημα…

Αρχίστε να δημιουργείτε τα δικά σας bracket! Κι αν σας κάτσει;

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…