Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ “Όσο πιο ψηλά μπορούμε”

“Όσο πιο ψηλά μπορούμε”

simeonidis filippos

ÁÅÊ-ÉÊÁÑÏÉ ÓÅÑÑÙÍ

Η επιβλητική νίκη απέναντι στην Αγία Παρασκευή αποτέλεσε μια αποτελεσματική ένεση ψυχολογίας για τους Ίκαρους Σερρών, που πλέον “αναβαθμίζουν” τους στόχους και τα “θέλω” τους και κοιτάζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία τον επόμενο αγώνα, κόντρα στον Ερμή Λαγκαδά.

Ο Φίλιππος Συμεωνίδης πέτυχε 26 πόντους (2/3 βολές, 12/13 δίποντα), μάζεψε 8 ριμπάουντ και μοίρασε 4 ασίστ, έχοντας τεράστια συμβολή στη νίκη. Σε δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του ΠΣΑΚ, αναφέρθηκε τόσο στο σήμερα, όσο και στον τρόπο που βλέπει την επόμενη μέρα του:

– Φίλιππε, η επιβλητική εμφάνιση κόντρα στην Αγία Παρασκευή, θεωρείς ότι θα σας δώσει ώθηση ενόψει της συνέχειας; Θα σας βοηθήσει και ψυχολογικά;
“Σίγουρα χρειαζόμασταν μία τέτοια νίκη για ψυχολογικούς λόγους. Η ομάδα είχε να κερδίσει πολύ καιρό. Όταν κερδίζεις με μία τόσο μεγάλη διαφορά, οι παίκτες αισθάνονται καλύτερα και αισιοδοξούν για το μέλλον”.

– Έτσι όπως έχουν έρθει τώρα τα πράγματα, στόχος σας είναι η παραμονή ή από την αρχή είχατε βάλει ως στόχο να παραμείνετε στην κατηγορία;
“Όταν ξεκινάει η χρονιά, οι ομάδες σκέφτονται πάντα το καλύτερο. Λέμε, θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Τώρα αν αυτό είναι να σωθούμε, τότε αυτός είναι ο στόχος. Αν πάρουμε κάποιες νίκες και εξασφαλίσουμε νωρίτερα την παραμονή μας, είναι ακόμα καλύτερα”.

– Ποια είναι η γνώμη σου για τον Ερμή Λαγκαδά; Θεωρείς ότι το παιχνίδι έχει χαρακτήρα τελικού;
“Νομίζω είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, διότι βρισκόμαστε ουσιαστικά στην ίδια θέση. Απλά, σε περίπτωση δικής μας νίκης, θα είμαστε πιο κοντά στη σωτηρία. Το ίδιο όμως σκέφτονται και στον Ερμή. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι πολύ σοβαρά”.

– Τί σκέφτεσαι να κάνεις όταν σταματήσεις το μπάσκετ;
“Δεν ξέρω ακόμη. Έχω σκεφτεί πάρα πολλά πράγματα. Θα με ενδιέφερε να ασχοληθώ και με την προπονητική αλλά μόνο σε επίπεδο ακαδημιών”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚΚ: Νέος πρόεδρος ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ. Οι εκλογές που έγιναν χθες στον ΠΣΑ…