Κεντρική NBA Όποιος προλάβει, πρόλαβε…
NBA

Όποιος προλάβει, πρόλαβε…

bynum cavs bench

bynum-cavs-bench

Οι Σικάγο Μπουλς απέκτησαν τα δικαιώματα του Άντριου Μπάινουμ (“Μπάινουμ αντί… Ντενγκ“), αλλά, όπως αναφέραμε νωρίτερα, δεν προτίθενται να τον κρατήσουν στο έμψυχο δυναμικό τους. Κάτι τα λαβωμένα γόνατά του, κάτι ο περίεργος χαρακτήρας του, κάτι το “βαρύ” συμβόλαιο που κουβαλά, έχουν αναγκάσει τους “Ταύρους” να κινούν τις διαδικασίες για αποδέσμευση, έτσι ώστε να μην πληρώσουν το υπέρογκο ποσό (ύψους 12.3 εκατ. δολαρίων) που προβλέπει το συμβόλαιό του.

Όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, είναι δεδομένο πως αρκετές ομάδες του ΝΒΑ θα ενδιαφερθούν να εντάξουν τον Άντριου Μπάινουμ στο δυναμικό τους, με τους Μαϊάμι Χιτ και τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ να είναι αυτές που… ακούγονται πιο έντονα.

Τόσο η ομάδα του Έρικ Σπόελστρα όσο και αυτή του Σκοτ Μπρουκς “πονάει” στο “ζωγραφιστό”, είτε λόγω ένδειας λύσεων (το πείραμα του Γκρεγκ Όντεν δεν δείχνει να κερδίζεται) είτε λόγω… ανικανότητας (βλ. Κέντρικ Πέρκινς), επομένως μία λύση επιπέδου -υγιούς- Άντριου Μπάινουμ θα ήταν κάτι παραπάνω από καλή.

Οι επόμενες ημέρες αναμένεται να περιλαμβάνουν αρκετό… Άντριου Μπάινουμ στην ημερήσια διάταξη, με τον πρώην, πλέον, σέντερ των Κλίβελαντ Καβαλίερς να αποτελεί το επίκεντρο της προσοχής.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…