Κεντρική Basket League ΑΕΚ Χωρίς Τσιάκο με Ψυχικό

Χωρίς Τσιάκο με Ψυχικό

tsiakos aek

tsiakos-aek

Η ΑΕΚ νίκησε τον Φίλιππο Βέροιας, αλλά δεν μπόρεσε να το χαρεί. Κι αυτό γιατί το μυαλό όλων στην “Ένωση” βρίσκεται στην κατάσταση του Γιώργου Τσιάκου, ο οποίος “λαβώθηκε” στο 25ο λεπτό της αποψινής αναμέτρησης με τους νεοφώτιστους.

Ο φόργουορντ/σέντερ της “Βασίλισσας” τραυματίστηκε στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου “παγώνοντας” το κλειστό της Καισαριανής. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ , έχει υποστεί κάκωση έξω πλαγίου συνδέσμου στον δεξί αστράγαλο. Κάτι που σημαίνει πως θα μείνει εκτός δράσης για δέκα μέρες.

Ήτοι χάνει το ντέρμπι κορυφής με το Ψυχικό σε μια βδομάδα, εκεί όπου θα κριθεί εν πολλοίς η άνοδος στην Α1. Ο κορυφαίος παίκτης της ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα ξεκινά από σήμερα κιόλας αγώνα δρόμου για να ανατρέψει τα δεδομένα.

Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του, ο τραυματισμός του είναι ύπουλος, αλλά δεν θέλει να χάσει τη μεγάλη “μάχη” με τους “κυανοκίτρινους”. Περισσότερα για την κατάστασή του θα μπορούν να ειπωθούν την Τετάρτη, οπότε και θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του.

Μέχρι τότε, στην “Ένωση” κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…