Κεντρική Διεθνή Πίσω στην Τουρκία…

Πίσω στην Τουρκία…

kenan bajramovic vef riga ec13 photo vef riga mikus klavins

bajramovic-riga

Έτοιμος να επιστρέψει στην Τουρκία για τα “μάτια” της Μπεσίκτας φαίνεται να είναι ο Κέναν Μπαϊράμοβιτς ο οποίος δεν πρόλαβε να μάθει ούτε τα… ονόματα των συμπαικτών του στη ΟΚΚ Σπαρς και όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει παρελθόν.

Άλλωστε το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας δεν γίνεται να αφήσει “ασυγκίνητο” τον έμπειρο άσο που στο παρελθόν φόρεσε τις φανέλες της Τουρκ Τέλεκομ (2009) και της Μπάνβιτ (2011-2013) στο πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας. Οπότε ο Μπαϊράμοβιτς γνωρίζει καλά από… Τουρκία και γι’ αυτό δείχνει έτοιμος να “φορέσει φέσι” και να συνεχίσει την καριέρα του σε τρίτη ομάδα την φετινή σεζόν.

“Θα υπογράψω συμβόλαιο με τη Μπεσίκτας και αύριο θα είμαι στην Τουρκία” φέρεται να δήλωσε ο παίκτης σε ΜΜΕ της Βοσνίας και ουσιαστικά επιβεβαίωσε ότι είναι ο “εκλεκτός” της τουρκικής ομάδας προκειμένου για την ενίσχυση στην φροντ λάιν της. Η Μπεσίκτας βρίσκεται αυτή την στιγμή στην 9η θέση του πρωταθλήματος με ρεκόρ 7-9 και στην πρώτη θέση στον δέκατο έκτο όμιλο της φάσης των “32” του Eurocup έχοντας τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες.

Θυμίζουμε ότι ο Μπαϊράμοβιτς ξεκίνησε την χρονιά στην Ρίγα και στην συνέχεια μετακόμισε στην ΟΚΚ Σπαρς, ομάδας της πατρίδας του. Σε αυτή μάλιστα έδωσε το “παρών” σε ένα ματς όπου σημείωσε 26 πόντους, “μάζεψε” 9 ριμπάουντ και μοίρασε 2 ασίστ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…