Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Το τέλειο… παιχνίδι”

“Το τέλειο… παιχνίδι”

messina new

messina-new

Δύσκολη δοκιμασία περιμένει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην 5η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκα. Το συγκρότημα του Έτορε Μεσίνα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ευχάριστη έκπληξη του θεσμού Μπάγερν Μονάχου.

Ο Ιταλός τεχνικός με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να δώσει συνέχεια στην εξαιρετική εμφάνιση με την Ρεάλ Μαδρίτης, κάνοντας το τέλειο παιχνίδι και στο Μόναχο.

“Κάναμε ένα πολύ καλό ματς απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης την περασμένη εβδομάδα και θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι. Θα αντιμετωπίσουμε την Μπάγερν που κάνει εξαιρετική σεζόν, χάρη στο ομαδικό της μπάσκετ, την επιθετική της άμυνα και τις επιδόσεις της στο ριμπάουντ.

Είναι οι καλύτεροι στην Ευρώπη σε αυτόν τον τομέα και σουτάρουν καλύτερα από κάθε άλλη ομάδα όταν κερδίζουν δεύτερες επιθέσεις. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι, ειδικά στην κυκλοφορία της μπάλας απέναντι στην σκληρή τους άμυνα. Πρέπει να κάνουμε ένα τέλειο παιχνίδι για να πάρουμε τη νίκη στο Μόναχο“, ήταν τα λόγια του τεχνικού της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…