Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Τους χρειαζόμαστε όλους”

“Τους χρειαζόμαστε όλους”

bartzokas time out

bartzokas-time-out

Μετά το τέλος της αναμέτρησης στο ΣΕΦ ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, στις δηλώσεις του στάθηκε στην σταδιακή βελτίωση της απόδοσης των “ερυθρολεύκων” ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ομαδική λειτουργία των πρωταθλητών Ευρώπης:

“Γενικά έχουμε μπει σε έναν καλύτερο δρόμο από ό,τι ήμασταν πριν από 20 μέρες με την ενσωμάτωση του Κόλινς και την επιστροφή του Πέτγουεϊ. Είμαστε πιο αισιόδοξοι πλέον. Παύουμε να σκεφτόμαστε τι έγινε και κοιτάμε τη συνέχεια. Περιορίσαμε τη Μάλαγα στο 30% στα δίποντα και ο τρόπος που αμυνθήκαμε αποθάρρυνε τους αντιπάλους από το να κάνουν το παιχνίδι τους”, τόνισε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε:

“Δεν είχαμε έναν μεγάλο αριθμό παικτών σε καλή βραδιά, αλλά ήμασταν συγκεντρωμένοι στο ομαδικό μας παιχνίδι κι αν ήμασταν λίγο πιο υπομονετικοί στην επίθεση θα πηγαίναμε ακόμη καλύτερα. Είναι σημαντικό να παίζουν όλοι οι παίκτες μας. Τους χρειαζόμαστε όλους. Ο Πέτγουεϊ είναι παίκτης-οικονομία, ενώ ο Κατσίβελης πέρσι ήταν πολύτιμος για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Εύχομαι να έχουμε υγεία, σωματική και πνευματική”.

Για την κατάσταση του Έισι Λο ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέφερε: “Καλύτερα θα ήταν να ρωτήσετε τους γιατρούς. Από ό,τι ξέρω χρειάζεται χειρουργείο, αλλά το θέμα είναι τι είδους χειρουργείο κι αν αυτό θα τον κρατήσει εκτός για τρεις ή έξι μήνες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • bartzokas aerodromio

    “Κανένας εφησυχασμός”

    Ο Ολυμπιακός προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, σήμερα το πρωί στις 11:30, όπου τίθεται α…
  • petway shoot new

    “Μέσα” ο Πέτγουεϊ

    Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Πόλη για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές, στα πλαίσια της …
  • bartzokas aerodromio

    “Καμία διαπραγμάτευση”

    Εξαιρετικά δύσκολο έργο έχει αυτή την Πέμπτη (27/03, 21:45) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετ…
Περισσότερα από Νίκος Ζέρβας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…