Κεντρική Διεθνή Τους… έκοψε την “όρεξη”

Τους… έκοψε την “όρεξη”

demarcus nelson erithros asteras

demarcus-nelson-erithros-asteras

Οι πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί την φετινή σεζόν τόσο στην Αδριατική λίγκα όσο και στην Ευρωλίγκα έχουν αναγάγει τον ΝτεΜάρκους Νέλσον σε “Μήλο της Έριδος” για αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες.

Ωστόσο από ότι φαίνεται ο Αμερικανός γκαρντ έχει κάνει την επιλογή του και “ψηφίζει”… Ερυθρό Αστέρα. Ο 29χρονος άσος αγωνίζεται στους “ερυθρόλευκους” από το 2012 ενώ το καλοκαίρι επέκτεινε την συνεργασία του μαζί τους για 1+1 χρόνια και έγινε ο πρώτος ξένος στην ιστορία του Ερυθρού Αστέρα που παραμένει στην ομάδα για τουλάχιστον δύο σεζόν.

“Θα είναι πολύ ευχάριστο για μένα να μείνω στον Ερυθρό Αστέρα για καιρό μετά το τέλος της φετινής σεζόν”, φέρεται να δήλωσε ο Νέλσον σε σερβικά ΜΜΕ και όλα δείχνουν… παραμονή. Το μόνο που μένει είναι να ανανεωθεί και επίσημα η οψιόν μεταξύ των δύο πλευρών. Εκτός αν οι Σέρβοι έχουν διαφορετικά σχέδια…

Όπως και να έχει η χρονιά που κάνει ο Νέλσον έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον από αρκετούς “μνηστήρες” που τον… ορέγονται όμως εκείνος φρόντισε να τους “κόψει” την “όρεξη”. Συνολικά έχει δώσει το “παρών” σε 18 αγώνες για την Αδριατική λίγκα έχοντας μέσο όρο 10,4 πόντους και 3,4 ασίστ και σε 3 ματς για το Eurocup με μέσο όρο 13,3 πόντους και 7 ασίστ. Επίσης ο έμπειρος γκαρντ έπαιξε και σε 10 αγώνες για την Ευρωλίγκα με μέσο όρο 11,2 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3,2 ασίστ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…