Κεντρική Ελευσίνα “Τον καλύτερο μου εαυτό”

“Τον καλύτερο μου εαυτό”

Josh Fisher

Josh-Fisher
Ο Πανελευσινιακός προέβει σε μια σπουδαία μεταγραφή πριν δύο μέρες, αποκτώντας τον Τζος Φίσερ, που αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τις προσπάθειες της ομάδας του Γιώργου Σκαραφίγκα για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο 33χρονος Αμερικανός γκαρντ, με αξιοσημείωτη καριέρα στην Ισπανία (Ρεάλ Μαδρίτης, Βαλένθια, Μπιλμπάο μεταξύ άλλων), στις πρώτες του δηλώσεις ως “Σταχυοφόρος“, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, μίλησε για το λόγο που επέλεξε την Ελευσίνα, τις φιλοδοξίες τους ενώ απευθύνθηκε και στον κόσμο της ομάδας:

Αναλυτικά:

“Για το λόγο που επέλεξε τον Πανελευσινιακό: “Έχω ακούσει τα καλύτερα για τον σύλλογο και τον τρόπο δουλειάς που γίνετε εδώ. Πιστεύω πως λειτουργούν σαν μια καλή οικογένεια με τέλεια οργάνωση και κάτι τέτοιο με κάλυπτε απόλυτα την δεδομένη στιγμή και γι’ αυτό πήρα την απόφαση και ήρθα. Απο την πρώτη μέρα που είμαι εδώ κατάλαβα πως δουλευουν σωστά ώς ομάδα και μου αρέσει πολύ που θα είμαι μέλος της.”

Για τις προσωπικές του φιλοδοξίες: “Ήρθα εδώ για να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να γίνει αυτό. Αυτό είναι που θέλω αυτή την στιγμή.”

Όσον αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα: “Είναι απο τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Διαφέρει λιγο απο το Ισπανικό αλλά είναι μια καλή διοργάνωση με καλούς παίκτες.”

Απευθυνόμενος στους φιλάθλους της ομάδας: “Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι μπορούμε για να τους ευχαριστήσουμε. Θα δουλέψουμε σκληρά ώστε στο τέλος της χρονιάς να πάρουμε μια καλή θέση στον βαθμολογικό πίνακα.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Νίκος Κούτουλας: Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανελευσινιακός Α.Ο.

Με σταθερά βήματα συνεχίζει ο Πανελευσινιακός να δημιουργεί το ρόστερ του εν όψει της νέας…