Κεντρική Διεθνή Τζάνινγκ και με τη “βούλα”

Τζάνινγκ και με τη “βούλα”

janning siena old

MPS MENS SANA VS FENERBAHCE ULKER

Η ενίσχυση της Σιένα απέκτησε πλέον και επίσημη μορφή καθώς έλαβε “σάρκα και οστά” ο “γάμος” μεταξύ των πρωταθλητών Ιταλίας και του Ματ Τζάνινγκ αφού πρώτα ο Αμερικανός έμεινε και τυπικά “ελεύθερος” από την Τσιμπόνα.

Ο 25χρονος άσος που αγωνιζόταν και την περσινή σεζόν στην Σιένα είναι και με τη “βούλα” παίκτης της αφού ανακοινώθηκε η συμφωνία που είχε επιτευχθεί εδώ και καιρό. Μάλιστα την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 ο Τζάνινγκ έπαιξε σε 40 αγώνες για τη Serie A έχοντας μέσο όρο 6,6 πόντους και 1,8 ριμπάουντ και σε 21 ματς για την Ευρωλίγκα με μέσο όρο 8,4 πόντους και 1,6 ασίστ.

Οι δύο πλευρές θα συνεργαστούν τουλάχιστον μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς όπου ο Αμερικανός γκαρντ έδωσε το “παρών” σε 13 αγώνες για την Αδριατική λίγκα με τη φανέλα της Τσιμπόνα έχοντας μέσο όρο 11,4 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2,7 ασίστ και σε 10 ματς για το Eurocup με μέσο όρο 9,1 πόντους και 2,5 ριμπάουντ.

Παράλληλα στις προπονήσεις της Σιένα ενσωματώθηκε και ο Μαρκέζ Χέινς ο οποίος με την σειρά του έχει συμφωνήσει εδώ και μέρες ενώ πρόσφατα αποδεσμεύτηκε από την Αρμάνι Μιλάνο. Ουσιαστικά ο Αμερικανός, πολιτογραφημένος Γεωργιανός, γκαρντ ήταν αυτός που πλήρωσε το… μάρμαρο της απόκτησης του Ντάνιελ Χάκετ από την Αρμάνι, αλλά δεν έμεινε με το παράπονο αφού ακολούθησε το αντίθετο δρομολόγιο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…