Κεντρική Διεθνή Τα αποτελέσματα (Eurocup)

Τα αποτελέσματα (Eurocup)

sergii gladyr nanterre2

sergii-gladyr-nanterre2

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η Ναντέρ επιβλήθηκε εντός έδρας της Ουλμ με 95-77 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των “32” του Eurocup και έκανε το “τρία στα τρία” για τον ένατο όμιλο. Αντίθετα ήταν η πρώτη ήττα για την γερμανική ομάδα.

Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά και έφτασαν εύκολα στο ροζ φύλλο έχοντας 20/31 (64,5%) στα δίποντα και 11/20 (55%) στα τρίποντα. Ο Ντέιβιντ Λάιτι με 21 πόντους και 6 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος για τους νικητές ενώ ο Τρέντον Μίτσαμ πρόσθεσε 16 πόντους και 5 ασίστ. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Τρεντ Πλέιστεντ με 23 πόντους και 10 ριμπάουντ. Καλή παρουσία είχε και ο Ματ Χάουαρντ (14 πόντοι, 5 ριμπάουντ)

Καταιγιστική η Βαλένθια

Ποιος είδε την Βαλένθια και δεν την φοβήθηκε… Οι “νυχτερίδες” ήταν καταιγιστικές, συνέτριψαν εντός έδρας την Ζιελόνα Γκόρα με 90-53 και επέστρεψαν στις νίκες στον δέκατο πέμπτο όμιλο. Οι γηπεδούχοι με “όπλο” την άμυνα έκαναν ό,τι ήθελαν στο παρκέ και έχοντας έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων δεν άφησαν και πολλά περιθώρια αντίδρασης στους πρωταθλητές Πολωνίας που έπεσαν στο 0-3. Επίσης το συγκρότημα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς υπερείχε στα ριμπάουντ (36 έναντι 28) και μοίρασε 27 ασίστ. Ο Χουάν Χοσέ Τριγκέρο είχε 14 πόντους και 6 ριμπάουντ για τους Ισπανούς. Άξιοι συμπαραστάτες του ήταν ο Τζάστιν Ντόελμαν (13 πόντοι, 5 ριμπάουντ) και ο Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς (13 πόντοι, 5 ριμπάουντ). Στον αντίποδα ο Βλάντιμιρ Ντραγκίσεβιτς τελείωσε τον αγώνα με 15 πόντους.

Εύκολα η Σαραγόσα

Ούτε η Σαραγόσα δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Λιέτουβος Ρίτας και την… διέσυρε με 94-60 για τον δέκατο έκτο όμιλο. Έτσι η ισπανική ομάδα έκανε “σεφτέ” στην δεύτερη φάση. Αντίθετα ήταν η δεύτερη ήττα για τους Λιθουανούς. Το ματς κρίθηκε από το πρώτο ημίχρονο όπου οι γηπεδούχοι προηγούνταν με 50-31. Στην συνέχεια δεν είχαν πρόβλημα να συντηρήσουν εύκολα την διαφορά την διαφορά και να φτάσουν στον θρίαμβο με ηγέτη τον Μάικλ Ρολ (23 πόντοι, 8 ριμπάουντ). Από τους ηττημένους δεν έφτανε ο Χουάν Παλάσιος (17 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ) την ώρα που δεν χρησιμοποιήθηκε ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης.

Τα αποτελέσματα:
Ναντέρ – Ουλμ 95-77
Σαραγόσα – Λιέτουβος Ρίτας 94-60
Βαλένθια – Ζιελόνα Γκόρα 90-53

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…