Κεντρική ΝΒΑ_ Τα… Αμερικανάκια

Τα… Αμερικανάκια

gontikas nyu

gontikas-nyu

Η δράση επέστρεψε για τα καλά στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και μαζί και οι εκπρόσωποι του ελληνικού μπάσκετ. Στο ΝΒΑ ο Κώστας Κουφός ήταν μακράν ο πιο σταθερός την εβδομάδα που πέρασε. έχοντας 10,2 πόντους και 6,5 ριμπάουντ. αλλά και 1,2 τάπες μέσο όρο. ενώ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διακρίθηκε στα ματς με Λέικερς και Γιούτα για τους Μιλγουόκι Μπακς.

Στο NBDL ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έχει κατεβάσει ταχύτητα τελευταία, όντας άστοχος στα τρία ματς του Ντελαγουέαρ (συνολικά 6/21 σουτ), ενώ πολλές και καλές ήταν οι εμφανίσεις των παικτών μας στο NCAA.

Ο Αντρέ Μακρής ήταν εξαιρετικός στους δύο αγώνες του Έντικοτ, με 26 και 11 πόντους αντίστοιχα, ομοίως και ο Σταύρος Σχίζας με το Ρότσεστερ, έχοντας 23 και 11 πόντους, αντίστοιχα, στους δύο αγώνες της ομάδας του.

Σταθερός ο Κόρεϊ Πέτρος με το Όκλαντ, ενώ ο Κώστας Γόντικας (φωτό) παραμένει ηγέτης του Νιου Γιορκ, σκοράροντας δύο φορές από 21 πόντους στους τρεις αγώνες της ομάδας του, με φοβερά ποσοστά ευστοχίας (19/26 δίποντα), αλλά και συγκομιδή ριμπάουντ.

pinakaki52

pinakaki53

pinakaki54

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Ψαράκης
Περισσότερα σε ΝΒΑ_

Δειτε επισης

Πωλήτρια σε μίνι – μάρκετ δεν αναγνώρισε τον Γιόκιτς (vid)

Πωλήτρια mini market δεν αναγνώρισε τον Γιόκιτς. Στη Βοσνία βρίσκεται ο Νίκολα Γιόκιτς κάν…