Κεντρική NBA Τάσεις φυγής από Ούντριχ
NBA

Τάσεις φυγής από Ούντριχ

Beno Udrih Knicks

Beno-Udrih-Knicks

Την πιθανότητα να δοθεί με ανταλλαγή φαίνεται πως εξετάζει ο Μπένο Ούντριχ ο οποίος εξέφρασε ήδη αυτή την επιθυμία στους Νιου Γιορκ Νικς και αυτοί ψάχνουν τρόπο να την… ικανοποιήσουν.

Ο Σλοβένος γκαρντ μετακόμισε το καλοκαίρι στην Νέα Υόρκη με το μίνιμουμ ποσό που προβλέπεται για βετεράνους. Όμως ο 31χρονος άσος δεν μοιάζει να είναι ευχαριστημένος από τον χρόνο συμμετοχής και δείχνει να έχει τάσεις φυγής, όπως αναφέρει το espn. Ο Ούντριχ έχει βρεθεί πολλές φορές φέτος στο επίκεντρο της προσοχής και είναι κάτι που δεν έχει ξεχάσει, όπως αποδεικνύεται και σε παλαιότερες δηλώσεις του:

“Νιώθω πως όταν κάνω σωστά πράγματα, στα μάτια κάποιων ανθρώπων δεν φαίνονται σωστά. Αυτό είναι αρκετά σκληρό. Είναι εύκολο να δείχνουμε κάποιον με το δάχτυλο όταν η ομάδα χάνει. Αλλά είμαστε ομάδα και όλοι μαζί χάνουμε. Δεν έχει σημασία ποιος κάνει λάθος, όλη η ομάδα χάνει. Πρέπει να βελτιωθούμε ως ομάδα”, φέρεται να υποστήριξε μεταξύ άλλων ο έμπειρος άσος στις 25 Δεκεμβρίου.

Από ότι φαίνεται η κατάσταση στην Νέα Υόρκη μυρίζει “μπαρούτι” αν λάβουμε υπόψη μας και την κακή πορεία της ομάδας την φετινή σεζόν (ρεκόρ 15-26). Ο Μάικ Γούντσον δεν μπορεί να εμπνεύσει τους παίκτες του και ο Ούντριχ μάλλον ετοιμάζει “βαλίτσες” για άλλες πολιτείες. Ο Σλοβένος έχει δώσει το “παρών” μέχρι στιγμής σε 30 αγώνες έχοντας μέσο όρο 5,7 πόντους και 3,6 ασίστ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…