Κεντρική NBA Τάσεις φυγής από Ούντριχ
NBA

Τάσεις φυγής από Ούντριχ

Beno Udrih Knicks

Beno-Udrih-Knicks

Την πιθανότητα να δοθεί με ανταλλαγή φαίνεται πως εξετάζει ο Μπένο Ούντριχ ο οποίος εξέφρασε ήδη αυτή την επιθυμία στους Νιου Γιορκ Νικς και αυτοί ψάχνουν τρόπο να την… ικανοποιήσουν.

Ο Σλοβένος γκαρντ μετακόμισε το καλοκαίρι στην Νέα Υόρκη με το μίνιμουμ ποσό που προβλέπεται για βετεράνους. Όμως ο 31χρονος άσος δεν μοιάζει να είναι ευχαριστημένος από τον χρόνο συμμετοχής και δείχνει να έχει τάσεις φυγής, όπως αναφέρει το espn. Ο Ούντριχ έχει βρεθεί πολλές φορές φέτος στο επίκεντρο της προσοχής και είναι κάτι που δεν έχει ξεχάσει, όπως αποδεικνύεται και σε παλαιότερες δηλώσεις του:

“Νιώθω πως όταν κάνω σωστά πράγματα, στα μάτια κάποιων ανθρώπων δεν φαίνονται σωστά. Αυτό είναι αρκετά σκληρό. Είναι εύκολο να δείχνουμε κάποιον με το δάχτυλο όταν η ομάδα χάνει. Αλλά είμαστε ομάδα και όλοι μαζί χάνουμε. Δεν έχει σημασία ποιος κάνει λάθος, όλη η ομάδα χάνει. Πρέπει να βελτιωθούμε ως ομάδα”, φέρεται να υποστήριξε μεταξύ άλλων ο έμπειρος άσος στις 25 Δεκεμβρίου.

Από ότι φαίνεται η κατάσταση στην Νέα Υόρκη μυρίζει “μπαρούτι” αν λάβουμε υπόψη μας και την κακή πορεία της ομάδας την φετινή σεζόν (ρεκόρ 15-26). Ο Μάικ Γούντσον δεν μπορεί να εμπνεύσει τους παίκτες του και ο Ούντριχ μάλλον ετοιμάζει “βαλίτσες” για άλλες πολιτείες. Ο Σλοβένος έχει δώσει το “παρών” μέχρι στιγμής σε 30 αγώνες έχοντας μέσο όρο 5,7 πόντους και 3,6 ασίστ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Νίκη των Νικς στο Σαν Φρανσίσκο

Ανησυχία και πάλι για τον Ανουνόμπι στους Νικς. Σημαντική νίκη για παραμονή στην τετράδα π…