Κεντρική Διεθνή Στο “νήμα” η Τσεντεβίτα

Στο “νήμα” η Τσεντεβίτα

allan ray cedevita new

allan-ray-cedevita-new

Η Τσεντεβίτα έφυγε με σπουδαίο διπλό από την έδρα της ΜΖΤ Σκοπίων (81-75) στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Αδριατικής λίγκας και έτσι βρέθηκε, έστω και προσωρινά, στην κορυφή της βαθμολογίας με ρεκόρ 13-4.

Άλλωστε αύριο αγωνίζεται ο Ερυθρός Αστέρας και αν κερδίσουν οι “ερυθρόλευκοι” η Τσεντεβίτα θα βρεθεί ξανά δεύτερη. Κατά τα άλλα οι Κροάτες “καθάρισαν” την… μπουγάδα στο “νήμα” όταν έκαναν σερί 6-0 στο έσχατο λεπτό της συνάντησης και μετέτρεψαν το ισόπαλο 75-75 στο τελικό σκορ. Κορυφαίοι για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Μίρο Μπιλάν και ο Νόλαν Σμιθ οι οποίοι πέτυχαν από 15 πόντους έκαστος. Από τους γηπεδούχους δεν έφτανε ο Τόντορ Γκετσέφσκι (15 πόντοι).

Μεγάλη νίκη σημείωσε η Τσιμπόνα εντός έδρας με αντίπαλο την Μπουντούτσνοστ (65-55) με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν πλέον στην τέταρτη θέση με ρεκόρ 11-6. Η διαφορά έγινε στο δεύτερο ημίχρονο όταν οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν επιμέρους σκορ 36-27. Ο Ντάριο Σάριτς (18 πόντοι, 13 ριμπάουντ) ήταν ο ηγέτης των νικητών. Στον αντίποδα ο Σουάντ Σέχοβιτς (14 πόντοι, 7 ριμπάουντ) ξεχώρισε από τους ηττημένους. Στο ντέρμπι παραμονής η Σιρόκι κέρδισε την Σζολνόκι εντός έδρας με 76-66 με το ρεκόρ και των δύο να φτάνει στο 5-12. Ο Τζόναθον Τζόουνς (17 πόντοι, 7 ασίστ) και ο Ιβάν Μπούβα (17 πόντοι, 6 ριμπάουντ) ήταν «όλα τα λεφτά» για τους γηπεδούχους.

Την έβδομη νίκη της πανηγύρισε η Ραντνίτσκι η οποία “λύγισε” χωρίς δυσκολία εντός έδρας την Ιγκοκέα με 82-67. Ο Στέφαν Μπίρτσεβιτς (16 πόντοι, 8 ριμπάουντ) και ο Στέφαν Γιόβιτς (16 πόντοι, 6 ασίστ) δημιούργησαν ένα εξαιρετικό δίδυμο για τους γηπεδούχους. Από τους ηττημένους διασώθηκε ο Νεμάνια Γκόρντιτς με 24 πόντους. Ούτε η Κρκα είχε πρόβλημα να επιβληθεί εντός έδρας της Μέγκα Βιζούρα (80-65) και να φτάσει με την σειρά της στο 7-10. Ο Έντο Μούριτς (23 πόντοι) και ο Γιάκα Κλόμπουτσαρ (21 πόντοι) ήταν φανταστικοί για τους Σλοβένους. Στην αντίπερα όχθη ο Νίκολα Τζόκιτς έκανε νταμπλ-νταμπλ (18 πόντοι, 10 ριμπάουντ).

Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής:
ΜΖΤ Σκοπίων – Τσεντεβίτα 75-81
Κρκα – Μέγκα Βιζούρα 80-65
Ραντνίτσκι – Ιγκοκέα 82-67
Σιρόκι – Σζολνόκι 76-66
Τσιμπόνα – Μπουντούτσνοστ 65-55
Ερυθρός Αστέρας – Ολίμπια Λιουμπλιάνας (19/1)
Ζαντάρ – Παρτιζάν (20/1).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…