Κεντρική NBA NCAA Σε θέση ισχύος

Σε θέση ισχύος

michigan purdue

michigan-purdue

Έτοιμο να μπει στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας δείχνει να είναι το Michigan, το οποίο συνεχίζει να προοδεύει αγωνιστικά. Τελευταίο θύμα των “Wolverines” ήταν το Purdue, το οποίο “λύγισε” με 75-66 διατηρώντας την ομάδα του John Beilein αήττητη στην Big Ten (8/8). Οι γηπεδούχοι είχαν από νωρίς τον έλεγχο του ρυθμού, πήραν μία διαφορά ασφαλείας (οκτώ πόντων) στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και έχοντας τέσσερις παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στην τελική επικράτηση.

Στα υψηλά στρώματα (σ.σ.: τρίτη θέση) εξακολουθεί να βρίσκεται το Florida, το οποίο άλωσε την έδρα του Mississippi State (62-51) και βελτίωσε το ρεκόρ του σε 18-2. Το συγκρότημα του Billy Donovan μπορεί να δυσκολεύτηκε στο πρώτο μέρος, αλλά στην επανάληψη “πάτησε το γκάζι” και με ηγέτες τους Casey Prather (16π.-7ριμπ.) και Patric Young (12π.-8ριμπ.) έφτασε στη νίκη που το διατηρεί σε απόσταση αναπνοής από το Arizona.

Αντίθετα, το Louisville δέχθηκε μια μεγαλοπρεπέστατη εντός έδρας “σφαλιάρα” από το Cincinnati (69-66) αφού ο Luke Hancock απέτυχε να οδηγήσει το παιχνίδι στην παράταση αστοχώντας σε σουτ τριών πόντων σχεδόν με την εκπνοή. Αντίθετα, ο Sean Kilpatrick (28π.) δεν… αστοχούσε με τίποτα σκοράροντας κατά ριπάς και “σκοτώνοντας” την άμυνα των πρωταθλητών, οι οποίοι δείχνουν να… παραπατούν αρκετά φέτος.

Αναλυτικά τα σπουδαιότερα αποτελέσματα της χθεσινής βραδιάς:
Mississippi State – Florida 51-62
Michigan – Purdue 75-66
Louisville – Cincinnati 66-69

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…