Κεντρική NBA “Πυρετός” στο Σικάγο
NBA

“Πυρετός” στο Σικάγο

boozer deng

boozer-deng

Ο “trade fever” (=πυρετός ανταλλαγών) έχει αρχίσει να… ανεβαίνει επικίνδυνα στο ΝΒΑ αφού οι ομάδες του “μαγικού κόσμου” δραστηριοποιούνται ολοένα και περισσότερο. Μία εξ αυτών είναι οι Σικάγο Μπουλς, που δείχνουν διατεθειμένοι να προβούν σε μεγάλες αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό τους με σκοπό να “ανακατέψουν την τράπουλα” και να δώσουν στον Ντέρικ Ρόουζ το “supporting cast” που θα του επιτρέψει να διεκδικήσει το πρώτο δαχτυλίδι της καριέρας του (την επόμενη αγωνιστική περίοδο).

Σύμφωνα με τα αμερικανικά Μέσα, λοιπόν, οι “Ταύροι” έχουν τάσεις… αποδέσμευσης για δύο παίκτες – “κλειδιά” του παρόντος ρόστερ. Ο λόγος για τους Λουόλ Ντενγκ και Κάρλος Μπούζερ, που βρίσκονται στην “trading list” του Σικάγο.

Ο πρώτος μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι και στην “πόλη των ανέμων” δεν θέλουν να τον χάσουν για το τίποτα. Έτσι, σκοπεύουν να ανακινήσουν τις διαδικασίες προκειμένου να τον παραχωρήσουν σε άλλη ομάδα με ανταλλαγή προσδοκώντας στα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη.

Όσον αφορά τον Κάρλος Μπούζερ, ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ δεν έχει πείσει πως μπορεί να αποτελέσει το “alter ego” του “D-Rose” αφού οι “πτήσεις” του είναι χαμηλές (τηρουμένων των αναλογιών). Έτσι, οι Σικάγο Μπουλς θέλουν να ξεφορτωθούν το “βαρύ” συμβόλαιό του (ύψους 16.7 εκατ. δολαρίων για τη νέα χρονιά) και να ψάξουν στην αγορά για έναν άλλον παίκτη στη θέση του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…