Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Προσέχει για να έχει

Προσέχει για να έχει

olympiacos team siena

olympiacos-team-siena

Η διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αποτελεί ένα μείζον ζήτημα για την ΚΑΕ Ολυμπιακός, η οποία κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις προκειμένου να μην έρθει προ εκπλήξεως.

Οι “ερυθρόλευκοι” απέστειλαν χθες (17/01) στον Ταξίαρχο, Διευθυντή Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής κ. Γεώργιο Ζαφειρόπουλο με κοινοποίηση στον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ κ. Γεώργιο Χαλαβατζάκη, επιστολή μέσω της οποίας ζητούν τη λήψη επιπρόσθετων μέτρων ασφαλείας για τον αγώνα της Δευτέρας (20/01, 19:30) με τον Παναθηναϊκό.

Στο Λιμάνι έχουν θορυβηθεί από την φράση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου πως “στο ΟΑΚΑ ισχύει ο ένας και μόνο νόμος: Ο νόμος του ΟΑΚΑ” και κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να μην υπάρξουν παρατράγουδα στο ντέρμπι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός:

“Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ απέστειλε την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014 στον Ταξίαρχο, Διευθυντή Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής κ. Γεώργιο Ζαφειρόπουλο με κοινοποίηση στον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ κ. Γεώργιο Χαλαβατζάκη, επιστολή με την οποία ζητά να ληφθούν επιπρόσθετα μέτρα ασφαλείας που εξασφαλίζουν την ασφαλή μετάβαση, παραμονή και αποχώρηση των αθλητών και της αποστολής μας από το ΟΑΚΑ.

Με αφορμή τα όσα δυσάρεστα έγιναν στον πρόσφατο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας που δημιούργησαν σοβαρούς κινδύνους για τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών και υπολοίπων μελών της αποστολής του Ολυμπιακού, αλλά και την επίσημη δήλωση του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δ. Γιαννακόπουλους ότι στο ΟΑΚΑ ισχύει “ο ένας και μόνο νόμος, Ο νόμος του ΟΑΚΑ”, η επιβολή επιπρόσθετων μέτρων θεωρείται επιβεβλημένη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • bartzokas aerodromio

    “Κανένας εφησυχασμός”

    Ο Ολυμπιακός προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, σήμερα το πρωί στις 11:30, όπου τίθεται α…
  • petway shoot new

    “Μέσα” ο Πέτγουεϊ

    Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Πόλη για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές, στα πλαίσια της …
  • bartzokas aerodromio

    “Καμία διαπραγμάτευση”

    Εξαιρετικά δύσκολο έργο έχει αυτή την Πέμπτη (27/03, 21:45) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετ…
Περισσότερα από Νίκος Ζέρβας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Το πιο σημαντικό για μας είναι το μομέντουμ»

Για το μομέντουμ στους αγώνες με την Μπαρτσελόνα μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Ολυμπιακός…