Πλατιά χαμόγελα

adidas euroleague oaka

adidas-euroleague-oaka

Σε κοινή συνέντευξη Τύπου στο ΟΑΚΑ, στην οποία παρευρέθηκαν οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Μάικ Μπράμος και Ντογκούς Μπαλμπάι, η Ευρωλίγκα και η Adidas ανακοίνωσαν τη διετή επέκταση της συνεργασίας τους (μέχρι το 2015). Το “παρών” έδωσαν, επίσης, οι Κίμων Στέφος (εκπρόσωπος της Ευρωλίγκα) και Μαριάννα Ρεμπάπη (Adidas Brand Director, South East Europe).

Ο Κίμων Στέφος ήταν ο πρώτος που πήρε τον λόγο τονίζοντας πως “είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι που ανακοινώνουμε ότι η Αdidas θα είναι ο συνεργάτης μας για 2 σεζόν, 2013-2014 και 2014-2015. Η Αdidas γίνεται Επίσημος Τεχνικός Προμηθευτής της Euroleague Basketball και επίσημος χορηγός του Turkish Airlines Euroleague Final Four.

Η σχέση μας με την Αdidas ξεκίνησε πέρσι καθώς συνεργαστήκαμε κατά τη διάρκεια του Final Four στο Λονδίνο, αναπτύσσοντας διάφορες επιτυχημένες ενέργειες όπως το Αdidas Trophy Tour και το τουρνουά Fan Zone 3 on 3, και η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων ήταν να πάμε ένα βήμα μπροστά τη συνεργασία μας”, για να συνεχίσει λέγοντας:

“Θεωρούμε την Αdidas όχι απλά έναν τεχνικό προμηθευτή, αλλά ένα συνεργάτη ο οποίος θα μας βοηθήσει να εκμεταλλευτούμε πλήρως κάθε εμπορική ευκαιρία που συνδέεται με την χρήση των δύο brands, της Αdidas και της Euroleague. Κοιτάζοντας το μέλλον, η πλούσια εμπειρία τους σε ένα χώρο που η Λίγκα χρειάζεται να αναπτυχθεί περισσότερο κάνει αυτή τη σχέση πολύ σημαντική”, ενώ κατέληξε:

“Κλείνοντας θα ήθελα να επισημάνω ότι αυτή η συνεργασία μαζί με εκείνες της Spalding ή της είναι το αποτέλεσμα του να προσφέρουμε στους εμπορικούς μας συνεργάτες την ευκαιρία να επικοινωνήσουν και να χτίσουν τις ιστορίες τους, γύρω από τη Euroleague Basketball αλλά και γύρω από τα brands των 24 συλλόγων που συμμετέχουν στη διοργάνωση, κάτω από μια ομπρέλα. Αυτός ο συνδυασμός από τοπικά και παγκόσμια brands προσφέρει στους συνεργάτες μας μια τεράστια δυναμική και σημαντικές ευκαιρίες”.

Από την πλευρά της, η Μαριάννα Ρεμπάπη πρόσθεσε: “Καλώς ήρθατε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου. Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για την επέκταση της συνεργασίας μας με την οικογένεια της Euroleague Basketball. Ο στόχος της Euroleague για σταθερή πρόοδο και εξέλιξη του μπάσκετ ταυτίζεται απόλυτα με το δικό μας όραμα, που εξυπηρετεί τις ανάγκες των κορυφαίων. Από την περσινή μας συνεργασία στο Final Four του Λονδίνου ήμασταν σίγουροι πως θα συνεχίσουμε μαζί.

Για εμάς είναι πολύ σημαντικό ότι πλέον συνεργαζόμαστε στενά με τους δύο κορυφαίους οργανισμούς του μπάσκετ από τις δύο όχθες του Ατλαντικού. Ελπίζουμε πως αυτή η συνεργασία θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τον ενθουσιασμό και το πάθος των Ευρωπαίων φιλάθλων για το άθλημα”.

“Αυτή η συνεργασία θα βοηθήσει στην προώθηση του μπάσκετ”

Στη συνέχεια, ο λόγος πέρασε στους παίκτες των δύο ομάδων, με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να κάνει την αρχή τονίζοντας: “Θέλω και εγώ από την πλευρά μου να χαιρετίσω τη συνεργασία αυτή. Η Αdidas είναι μια πολύ μεγάλη εταιρία παγκοσμίως και είναι μεγάλη χαρά να βρίσκεται στο χώρο του μπάσκετ. Ένας παραπάνω λόγος είναι γιατί συνεργάζομαι πολλά χρόνια με τη συγκεκριμένη εταιρία. Ελπίζω και αυτή η συνεργασία να διαρκέσει πολλά χρόνια”, πριν μιλήσει ο Μάικ Μπράμος, ο οποίος είπε:

“Πιστεύω και εγώ πως η συνεργασία αυτή θα βοηθήσει την προώθηση του αθλήματος. Είναι δύο εταιρίες που βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο και αυτή η συνεργασία θα ωφελήσει και τις δύο πλευρές“, ενώ η συνέντευξη Τύπου ολοκληρώθηκε με την τοποθέτηση του γκαρντ της Αναντολού Εφές, Ντογκούς Μπαλμπάι, ο οποίος επεσήμανε:

“Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Πρόκειται για δύο εξαιρετικές εταιρίες και η συνεργασία τους είναι ιδιαίτερα σημαντική. Θα ήθελα να χαιρετίσω αυτή τη συνεργασία και να συγχαρώ και τις δύο πλευρές γι’ αυτή. Επίσης, θα ήθελα να ευχηθώ καλή τύχη και στις δύο πλευρές”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…