Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Περήφανος για την ομάδα”

“Περήφανος για την ομάδα”

messina

messina

Φανερά ικανοποιημένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Έτορε Μεσίνα μετά το τέλος του νικηφόρου παιχνιδιού με την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας τόνισε πως είναι υπερήφανος για την προσπάθεια της ομάδας του, υποστηρίζοντας πως οι παίκτες του έκαναν ότι έπρεπε για να κερδίσουν.

“Κάναμε καλή ομαδική προσπάθεια. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, επειδή παίξαμε σκληρά. Πιστέψαμε σε αυτό που κάναμε. Είχαμε καλή αμυντική λειτουργία και στα 40 λεπτά του αγώνα, με κάποιες μικρές εξαιρέσεις. Είχαμε υπομονή στην επίθεση. Συνολικά, νομίζω ότι κάναμε ό,τι χρειαζόταν για να κερδίσουμε τον αγώνα. Όλοι οι παίκτες αξίζουν καλά λόγια. Θέλω να ευχαριστήσω και το κοινό μας, που δημιούργησε εξαιρετική ατμόσφαιρα στο γήπεδό μας”, ήταν τα λόγια του Ιταλού τεχνικού, ενώ από πλευράς παικτών ο Νέναντ Κρίστιτς πρόσθεσε:

“Ηταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς. Νομίζω πως ελέγξαμε τον αγώνα για σχεδόν 40 λεπτά. Είχαμε μερικά σκαμπανεβάσματα, όμως όπως είδατε σε ολόκληρο το ματς, θέλαμε να το κερδίσουμε τόσο πολύ. Παίξαμε, επίσης, χωρίς παίκτες-κλειδιά, τον Χάινς και τον Ουίμς. Βέβαια, κάθε φορά που χάνεις κάποιον σημαντικό, παίζεις πιο σκληρά. Είμαι χαρούμενος επειδή τελείωσε αυτό το ματς, απέναντι στη Ρεάλ που όλος ο κόσμος αποκαλούσε καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή. Ναι, κάναμε ένα σημαντικό βήμα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…