Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Παίξαμε σαν ομάδα”

“Παίξαμε σαν ομάδα”

banchi

banchi

Απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε στις δηλώσεις του, μετά το τέλος του νικηφόρου παιχνιδιού με τη Λαμποράλ Κούτσα, ο Λούκα Μπάνκι. Ο έμπειρος τεχνικός της Αρμάνι Μιλάνο τόνισε ότι η ομάδα του πήρε μία σπουδαία νίκη με φανταστική εμφάνιση.

“Απόψε πήραμε μια σπουδαία νίκη, με φανταστική εμφάνιση. Παίξαμε σαν ομάδα με τρομερή ενέργεια και ελέγξαμε τον αγώνα και στα 40 λεπτά. Τους αντιμετωπίσαμε κάτω από το καλάθι και αντιμετωπίσαμε τον βασικό τους παίκτη τους, τον Αντρές Νοτσιόνι. Παίξαμε ισορροπημένα στην επίθεση, παίξαμε καλά στις αμυντικές τους αλλαγές.

Η αλήθεια είναι ότι κάναμε πολλά λάθη στο τέλος του αγώνα και τους αφήσαμε να επιστρέψουν, όμως είμαι γενικά ευχαριστημένος από την εμφάνισή μας, επειδή όλοι έδωσαν κάτι που αποδείχθηκε σημαντικό για να κερδίσει η ομάδα”, ήταν τα λόγου του Λούκα Μπάνκι, ενώ από τη μεριά του ο Ντέιβιντ Μος πρόσθεσε:

“Είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτή τη νίκη, η οποία έρχεται με άλλη μια εξαιρετική αμυντική εμφάνιση. Η αυτοπεποίθησή μας ανέβηκε και μαζί ο ενθουσιασμός του κοινού μας, γεγονός που μας βοήθησε να παίξουμε με τρομερή ενέργεια. Η ομάδα είναι φτιάχνεται σιγά σιγά, όμως βρήκαμε τον σωστό τρόπο και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί, για να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα. Αυτό θα είναι το κλειδί για τη συνέχεια της πορείας μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…