Πήρε Μουν (vid)

moon jamario

moon-jamario

Και το όνομα αυτού, Τζαμάριο Μουν!
Ο Ολυμπιακός κινήθηκε αστραπιαία μετά τον τραυματισμό του Μπρεντ Πέτγουεϊ και συμφώνησε ήδη με τον Αμερικανό βετεράνο φόργουορντ Τζαμάριο Μουν. Τη συμφωνία επιβεβαίωσε τα ξημερώματα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter ο ίδιος ο παίκτης, αποχαιρετώντας τους φιλάθλους των Λος Άντζελες D-Fenders στους οποίους έπαιζε από πέρυσι στο NBDL.

Ήταν ωραία μαζί σας. Συνεχίστε έτσι, θα σας παρακολουθώ #Νέα Ευκαιρία #Ολυμπιακός” ανέφερε ο Μουν.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο 34χρονος παίκτης θα κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για να αγωνιστεί στην Ευρώπη.Ο Τζαμάριο Μουν αποφοίτησε από το Meridian Communite College κι έχει πλούσια εμπειρία από το μαγικό κόσμο του NBA, καθώς έχει φορέσει με επιτυχία τη φανέλα των Τορόντο Ράπτορς, όπου είχε μέσο όρο 8,6 πόντους και 6,2 ριμπάουντ.

Ακόμα έχει αγωνιστεί στους Μαϊάμι Χιτ, Κλίβελαντ Καβαλίερς, Λος Άντζελες Κλίπερς, και Σάρλοτ Μπόμπκατς. Η καριέρα του είχε φθίνουσα πορεία και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζονταν στην αναπτυξιακή λίγκα (NBDL) με τη φανέλα των Λος Άντζελες D-Fenders.

Έχει πάρει μέρος στο All Star Game του 2008 ως rookie, σημειώνοντας 13 πόντους, ενώ πήρε μέρος και στον διαγωνισμό καρφωμάτων της ίδιας χρονιάς, τερματίζοντας πίσω από τον Dwiht Howard.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Ψαράκης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Κάνααν: «Να μείνουμε ενωμένοι και να μην γίνουν λάθη»

Ο Αϊζάια Κάνααν θέλει από την ομάδα του ενότητα, στο Βελιγράδι Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού…