Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ο Τσόχλας χάνει και Ίκαρο

Ο Τσόχλας χάνει και Ίκαρο

tsochlas aris paok

tsochlas-aris-paok

Ο “δικέφαλος” στερήθηκε των υπηρεσιών του Απόλλωνα Τσόχλα στην χθεσινή (4/1) αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής κόντρα στον Ηλυσιακό. Οι Θεσσαλονικείς πήραν με σχετική ευκολία το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα της νέας χρονιάς και έβαλαν τέλος στο αρνητικό σερί που είχαν “δημιουργήσει”.

Πλέον το συγκρότημα του Σούλη Μαρκόπουλου –μη έχοντας αγωνιστικές υποχρεώσεις για το Eurocup– θα είναι βελτιωμένοι, όπως ανέφερε και ο έμπειρος τεχνικός. Το επόμενο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ είναι εκτός έδρας το προσεχές Σάββατο (11/1, 15:30) κόντρα στον Ίκαρο Χαλκίδας.

Ο κόουτς Μαρκόπουλος για ακόμα μια αγωνιστική (δεύτερη στη σειρά) δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Απόλλωνα Τσόχλα, όπως διέγνωσε ο επικεφαλής του ιατρικού τμήματος του ΠΑΟΚ Κώστας Σαμαράς, μετά την χθεσινή επανεξέταση του 30χρονου γκαρντ. Ο Τσόχλας θα επιστρέψει στις προπονήσεις στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας και θα είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του, στην αναμέτρηση της 14η αγωνιστικής με τον Κολοσσό (19/1).

Όσον αφορά τον Ντι Τζέι Κούπερ και το χτύπημα στη μέση, δεν προκαλεί ανησυχία στο “στρατόπεδο” του “δικεφάλου“. Έχει δημιουργηθεί ένα αιμάτωμα, αλλά ο Αμερικανός θα μείνει εκτός προπονήσεων για λίγες μέρες και στη συνέχεια θα τεθεί στην διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου για την αναμέτρηση με τον Ίκαρο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…