Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Ομάδα με χαρακτήρα”

“Ομάδα με χαρακτήρα”

obradovic new

obradovic-new

Μετά το τέλος της αναμέτρησης στο ΣΕΦ ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς συνεχάρη τον Ολυμπιακό για την νίκη ενώ παράλληλα τόνισε ότι η ομάδα του χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμα για να ανταποκριθεί σε τέτοια ματς με αντιπάλους υψηλού επιπέδου:

“Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ενώ εμείς σε κρίσιμα σημεία του ματς κάναμε ανόητα λάθη που τα αξιοποίησε ο αντίπαλος. Η άμυνά μας δεν ήταν καλή. Αλλάξαμε κάποια πράγματα, αλλά δεν είδαμε αποτέλεσμα. Ίσως ήταν το χειρότερό μας παιχνίδι φέτος στην άμυνα”, ανέφερε αρχικά ο “Ζοτς” και συνέχισε:

“Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι είναι ομάδα με χαρακτήρα και περηφάνια, κάτι που απέδειξε σήμερα. Καταλάβαμε απέναντι στην ομάδα που έχει κερδίσει την Ευρωλίγκα τα δύο τελευταία χρόνια πως έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας”.

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε επίσης για το μεγάλο ματς που έκαναν δύο πρώην παίκτες του, ο Σπανούλης και ο Περπέρογλου ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει την χαρά του για την επιστροφή του στην Ελλάδα:

“Ο Σπανούλης και ο Περπέρογλου έπαιξαν πολύ καλά. Όταν έχεις μια νέα ομάδα χρειάζεσαι χρόνο. Εμείς στην αρχή της σεζόν κάναμε πλήρεις μόνο μια προπόνηση, δεν είχαμε το χρόνο που θα θέλαμε και το έχω πει στους παίκτες μου πως θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα από αυτό. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Είδατε πόσο με αγαπάνε. Αγαπώ την Ελλάδα και κάθε φορά χαίρομαι που επιστρέφω εδώ. Είναι η πόλη μου. Δεν είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στο ΣΕΦ, οι οπαδοί του Ολυμπιακού προσπαθούν να βοηθήσουν την ομάδα τους”.

Όσο για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσει στον αγώνα του Μαρτίου με τον Παναθηναϊκό αλλά και στην πιθανότητα επιστροφής στην Ελλάδα ο “Ζοτς” ξεκαθάρισε: “Θα είναι κάτι διαφορετικό. Δεν έχουμε χρόνο να σκεφτούμε από τώρα τόσο μακριά. Ξέρω μόνο πως επιστρέφω στην Τουρκία αύριο. Έχω συμβόλαιο για φέτος και του χρόνου. Είμαι πολύ ικανοποιημένος στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, οι άνθρωποι της ομάδας είναι πολύ καλοί και είμαστε στην αρχή”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • bartzokas aerodromio

    “Κανένας εφησυχασμός”

    Ο Ολυμπιακός προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, σήμερα το πρωί στις 11:30, όπου τίθεται α…
  • petway shoot new

    “Μέσα” ο Πέτγουεϊ

    Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Πόλη για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές, στα πλαίσια της …
  • bartzokas aerodromio

    “Καμία διαπραγμάτευση”

    Εξαιρετικά δύσκολο έργο έχει αυτή την Πέμπτη (27/03, 21:45) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετ…
Περισσότερα από Νίκος Ζέρβας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…