Κεντρική Διεθνή Οι Έλληνες του Eurocup

Οι Έλληνες του Eurocup

nikos zisis unics kazan

nikos-zisis-unics-kazan

Η 3η αγωνιστική της φάσης των “32” του Eurocup ολοκληρώθηκε και σιγά σιγά αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα όσον αφορά στις ομάδες που θα διεκδικήσουν την πρόκριση.

Όσον αφορά στους Έλληνες εκπροσώπους της διοργάνωσης, το διήμερο αυτό περιελάμβανε μόνο ήττες. Πέρα από τον Πανιώνιο που δεν άντεξε στη Σερβία, έχασε από τον Ερυθρό Αστέρα (84-64) και έπεσε στο 0-3, με σκυμμένο το κεφάλι αποχώρησαν από το παρκέ ο Νίκος Ζήσης, ο Κώστας Καϊμακόγλου, ο Ίαν Βουγιούκας και ο Δημήτρης Ιτούδης.

Παράλληλα ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Άτσο Πέτροβιτς στην συντριβή της Λιέτουβος Ρίτας από την Σαραγόσα (94-60) στην Ισπανία. Όπως κάθε εβδομάδα θα σας παρουσιάσουμε τα πεπραγμένων των Ελλήνων παικτών και προπονητών σε αυτή την 3η αγωνιστική της δεύτερης φάσης της διοργάνωσης.

Η Ούνικς Καζάν γνώρισε την πρώτη της ήττα στο φετινό Eurocup και οι τρεις συμπατριώτες μας βρέθηκαν σε μέτρια μέρα χωρίς να μπορέσουν να αποτρέψουν το αρνητικό αποτέλεσμα για την ομάδα τους. Ο Ζήσης τελείωσε τον αγώνα με 7 πόντους (3/4 βολές, 2/4 δίποντα, 0/2 τρίποντα), 7 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 4 λάθη σε 30 λεπτά και 39 δευτερόλεπτα. Ο Καϊμακόγλου πέτυχε 4 πόντους (4/6 βολές, 0/1 δίποντα, 0/4 τρίποντα), “μάζεψε” 4 ριμπάουντ, μοίρασε 2 ασίστ και έκανε 2 κλεψίματα και 1 λάθος σε 27 λεπτά και 43 δευτερόλεπτα.

Ο Βουγιούκας πρόσθεσε 10 πόντους (6/6 βολές, 2/2 δίποντα), 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη σε 16 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα συμμετοχής. Η Μπάνβιτ του Δημήτρη Ιτούδη “λύγισε” εκτός έδρας από τη Ολίμπα Λιουμπλιάνας (84-80) για τον δέκατο τρίτο όμιλο και έτσι ηττήθηκε για δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας αγώνα. Την επόμενη εβδομάδα θα έχει την ευκαιρία να πάρει ρεβάνς από τους Σλοβένους την ώρα που η πρόκριση περνάει μέσα από την Τουρκία καθώς στον δεύτερο γύρο η ομάδα του Έλληνα τεχνικού έχει δύο εντός έδρας αναμετρήσεις.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…