Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Ντρέπομαι…”

“Ντρέπομαι…”

chinas kiriakos

chinas-kiriakos

Καμία σχέση δεν έχει πλέον με την επίσημη ΑΕΚ ο Κυριάκος Χήνας. Οι παρεμβάσεις του, ωστόσο, είτε διαφωνεί, είτε συμφωνεί κανείς μαζί του είναι συνήθως “εκρηκτικές”. Ο “κιτρινόμαυρος” καθηγητής και πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ και πρόεδρος της “΄Ενωσης 1924” μίλησε στο aekbcfans.gr και είπε πολλά για τη “Βασίλισσα” και για τα κρούσματα κακής διαιτησίας στην Α2.

Για το κλειστό της Ζωφριάς: “Η βοήθεια του υπεύθυνου άθλησης του δήμου, κυρίου Σκαμαντζούρα είναι εντυπωσιακή. Οι παίκτες μας έχουν συνηθίσει σε αυτές τις μπασκέτες, εξυπηρετούνται με τις σύγχρονες υποδομές της Ζωφριάς. Όμως, η γραφειοκρατία παρατείνει την εκκρεμότητα της άδειας. Νομίζω, αν επιλυθεί αυτό σύντομα, καλό είναι να μείνουμε εκεί φέτος”

Για τη νέα έδρα της ΑΕΚ: “Για την Α1, εάν δεν προκριθεί η λύση της Ζωφριάς, πρώτη επιλογή προσφέρεται το Γαλάτσι με μοντέρνες προδιαγραφές και επιπλέον προλαβαίνουμε μέχρι τον Οκτώβριο να το αναδιαμορφώσουμε. Η Κυψέλη φαντάζει ελκυστική, αλλά σίγουρα ο Πανελλήνιος δεν το δίνει φοβούμενος παρενέργειες στα ντέρμπι με ΠΑΟ-ΟΣΦΠ. Μπασκετικό γήπεδο είναι το Ελληνικό, αλλά ο κόσμος πριν από τρία χρόνια αποδοκίμασε αυτή την επιλογή και έτσι είναι ρίσκο”.

Για τον αγώνα Ηρακλή-ΑΕΚ, που έρχεται: “Με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια, είναι σημαντική η διαφορά των δύο ομάδων. Όμως, το περυσινό μπαράζ-η νίκη του Ηρακλή το Σάββατο μέσα στη Βέροια-το βαρύ μπασκετικό όνομα του Ηρακλή, δείχνουν ότι ο αγώνας θα είναι δύσκολος. Με νίκη μας βέβαια, κι ας λένε ότι είναι νωρίς, και με νίκη το επόμενο Σάββατο με τη Βέροια μέσα, λογικά έχουμε κάνει σημαντικότατο βήμα”.

 Για την διοίκηση της ΑΕΚ: “Με κριτήρια ότι ρόλος της Διοίκησης είναι να εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία με πληρωμές, να είναι καθημερινά δίπλα στην ομάδα, να πετύχει την εκκαθάριση και να ξανακάνει την ομάδα …ΑΕΚ, αυτή η διοίκηση έχει  τεράστιες επιτυχίες, με πρόσθετο το πάθος να τη φτάσουν σύντομα πάλι στην Ευρώπη”.

Για την ανακοίνωση του Ερμή Λαγκαδά για τη διαιτησία: “Από το 1966 που πρωτοείδα μπάσκετ -τον αγώνα ΑΕΚ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 74-66- βιώνω τη μεγαλύτερη πρόκληση με τις διαιτησίες του Ψυχικού. Θυμάστε πέρυσι την αμίμητη ανακοίνωση της Χαλκίδας για «Δαρλαμήτσος-Χαλκίδα 81-73», τη φετινή του Παγκρατίου για διατεταγμένη υπηρεσία των διαιτητών, την οργή του Λαυρίου, του ΟΦΗ. Ντρέπομαι που το μπάσκετ ευτελίζεται και καταντάει σαν το ποδόσφαιρο, ενώ σε γενικές γραμμές ανέκαθεν έχει αξιοπιστία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…