Κεντρική NBA NCAA Νοκ άουτ ο Cobbins

Νοκ άουτ ο Cobbins

cobbins oklahoma state

cobbins-oklahoma_state

Αυτές οι ημέρες ενδείκνυνται για αισιοδοξία και ελπίδα για το μέλλον. Στην περίπτωση του Oklahoma State και του Michael Cobbins, όμως, τα δεδομένα άλλαξαν απότομα (και πολύ άσχημα) τις τελευταίες ημέρες. Ο σέντερ των “Cowboys” διέλυσε τον αχίλλειο τένοντα του αριστερού του ποδιού την περασμένη Πέμπτη (26/12), στον αγώνα με το Robert Morris. Ένας τραυματισμός που θα τον κρατήσει εκτός μάχης για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο “πύργος” του Oklahoma State στάθηκε κάτι παραπάνω από άτυχος αφού δεν θα καταφέρει να ολοκληρώσει μία χρονιά που έμοιαζε… ονειρεμένη τόσο για τον ίδιο όσο και για τους “Cowboys“, οι οποίοι εντυπωσιάζουν τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Μισώ που το έπαθε αυτός“, “τιτίβισε” λίγη ώρα μετά την αποκάλυψη της σοβαρότητας του τραυματισμού ο συμπαίκτης του, Markel Brown, με τον προπονητή του Oklahoma State, Travis Ford, να προσθέτει: “Η σκέψη μας είναι με τον Michael. Προσευχόμαστε να επιστρέψει γρήγορα κοντά μας. Ξέρουμε ότι θα δουλέψει πολύ σκληρά για να είναι έτοιμος την επόμενη χρονιά, καλύτερος από ποτέ“.

Τα δεδομένα στο στρατόπεδο των “Cowboys” αλλάζουν άρδην αφού ο Michael Cobbins αποτελούσε τον ακρογωνιαίο λίθο στην πολύ καλή αμυντική απόδοση του Oklahoma State στο φετινό πρωτάθλημα. Πλέον, ο κόουτς Travis Ford πρέπει να βρει τρόπους να “καμουφλάρει” το (τεράστιο) κενό που δημιουργείται στη ρακέτα…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…