Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Να τα δώσουμε όλα”

“Να τα δώσουμε όλα”

Bartzokas

Bartzokas-new

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο (16/1, 21:00) τη Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκα. Το συγκρότημα του Γιώργου Μπαρτζώκα επιθυμεί να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στην Ευρώπη μετά το ηχηρό χαστούκι που δέχτηκε την περασμένη αγωνιστική από την Αρμάνι Μιλάνο.

Ο έμπειρος τεχνικός των ερυθρολεύκων τόνισε στις δηλώσεις του ότι οι παίκτες του πρέπει να τα δώσουν όλα ώστε να φτάσουν στη νίκη απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

“Γεια σας. Αύριο θα παίξουμε με την Μπαρτσελόνα στην έδρα μας. Αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι με την διάθεση που απαιτείται για να παίξουμε με μία πολύ δυνατή ομάδα. Δεν έχει σχέση τι έχει κάνει μία ομάδα όλη την χρονιά, αλλά πώς βρίσκεται σε κάθε στιγμή. Δεν υπάρχει ομάδα που δεν θα κάνει κοιλιά. Η Μπαρτσελόνα κέρδισε την Εφές και την Φενέρ και δείχνει έτοιμη να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του θεσμού”, δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Για το κατάμεστο ΣΕΦ είπε: “Θα βασιστούμε στην έδρα μας . Είναι πολύ σημαντικό που έχουν προπωληθεί τα εισιτήρια, κάτι που δεν συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια. Θέλουμε να ευχαριστηθούμε την συμμετοχή μας στην διοργάνωση”.

Για την Μπαρτσελόνα ανέφερε: “Όλοι ξέρετε την Μπαρτσελόνα. Έχει στην σύνθεσή της και δύο πρώην δικούς μας παίκτες. Θέλω να κάνω ιδιαίτερη μνεία στον Κώστα Παπανικολάου, για τον οποίο κανείς δεν έχει αρνητικά συναισθήματα. Ακόμα και για τον Ντόρσεϊ που ξέρετε πώς έφυγε”.

Για τον Μάρντι Κόλινς τόνισε: “Κάθε ημέρα είναι και καλύτερα. Πρόκειται για έναν καλό παίκτη. Ο Σλούκας π.χ έμεινε έξω για 10 μέρες και για έναν μήνα δεν μπορούσε να παίξει καλά. Ο Κόλινς ήταν εκτός προπονήσεων για έναν μήνα. Είναι ένα αίνιγμα. Στην Ευρωλίγκα οτιδήποτε γίνει εκτός πλάνου και συστήματος τιμωρείσαι. Ελπίζουμε να είναι καλά και από την στιγμή που έχει περισσότερες προπονήσεις, περιμένουμε περισσότερα πράγματα”.

Για τον Τζαμάριο Μουν υποστήριξε: “Είναι ένας παίκτης που έχει ξεκινήσει σε πεντάδες στο ΝΒΑ. Στις ΗΠΑ είναι πολύ σημαντικό αυτό. Έχει το μειονέκτημα που δεν έχει αγωνιστεί στην Ευρώπη. Μας βοηθάει στις προπονήσεις, αλλά πρέπει να προσαρμοστεί. Έχουμε έναν παίκτη επιπλέον στο «4», καθώς και ο Αγραβάνης πιθανότητα δεν θα αγωνιστεί αύριο και αυτό όπως καταλαβαίνετε, μας αναγκάζει να κάνουμε ανακατανομή ρόλων. Όλα όσα συνάντησε στη Νέα Σμύρνη στο ματς απέναντι στον Πανιώνιο τού φάνηκαν πρωτόγνωρα”.

Για τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο πρόσθεσε: “Από όσο ξέρω έκανε προπονήσεις. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την Μπαρτσελόνα, όπως σε εμάς ο Σπανούλης. Καμιά φορά οι απουσίες συσπειρώνουν μια ομάδα. Οι πληροφορίες λένε ότι θα παίξει. Εμείς κάνουμε scouting και για τις δύο περιπτώσεις. Σε ομάδες που έχουν τόσο βαθύ ρόστερ όπως είναι η Μπαρτσελόνα δεν είναι μόνος ένας παίκτης… Π.χ. ο Ολεσον που παίζει πολύ καλά ματς τελευταία. Όταν ήταν μέσα ο Ναβάρο, έπαιζε στην θέση τρία στα τελευταία ματς αγωνίζεται ως δυάρι”.

Για το αυξημένο ενδιαφέρον απέναντι στην Ευρωλίγκα υποστήριξε: “Το Πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο έχει κριθεί. Όλοι περιμένουν το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο όμιλος μας στην Ευρωλίγκα έχει δύο ελληνικές ομάδες και αυτό αυξάνει το ενδιαφέρον του κόσμου. Αυτό είναι και καλό και κακό. Ο κόσμος ασχολείται με το μπάσκετ και αυτό το θέλουμε. Τον τελευταίο μήνα δεν παίζουμε καλά και υπάρχει λόγος. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να νικήσουμε. Πριν από τα ματς με τον Παναθηναϊκό, αντιμετωπίζαμε προβλήματα συγκέντρωσης. Τώρα, το ματς της Δευτέρας δεν είναι τόσο σημαντικό”.

Τέλος για τον Μπέγκιτς υπογράμμισε: “Είναι ένας παίκτης ειδικών συνθηκών. Αποτελεί τη μεταγραφή του καλοκαιριού με το λιγότερο ρίσκο. Ήταν πρωταθλητής Ισπανίας. Αντιμετωπίζει δυσκολίες να προσαρμοστεί στα δεδομένα. Εμείς είμαστε εδώ είναι να κάνουμε τον κάθε παίκτη να βοηθήσει την ομάδα, όσο περισσότερο μπορεί. Μέχρι στιγμής δεν το έχει κάνει στον βαθμό που μπορεί”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • bartzokas aerodromio

    “Κανένας εφησυχασμός”

    Ο Ολυμπιακός προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, σήμερα το πρωί στις 11:30, όπου τίθεται α…
  • petway shoot new

    “Μέσα” ο Πέτγουεϊ

    Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Πόλη για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές, στα πλαίσια της …
  • bartzokas aerodromio

    “Καμία διαπραγμάτευση”

    Εξαιρετικά δύσκολο έργο έχει αυτή την Πέμπτη (27/03, 21:45) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετ…
Περισσότερα από Νίκος Ζέρβας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Αμφισβητούμενο το τελευταίο σφύριγμα»

Στο φάουλ που δόθηκε σε βάρος του Πετρούσεφ, αναφέρθηκε ο Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Ολυμπιακός γν…