Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Να παίξουμε έξυπνα”

“Να παίξουμε έξυπνα”

aggelou efes proponisi

aggelou-efes-proponisi

Το έξυπνο παιχνίδι και η προσήλωση άμυνα είναι τα δύο στοιχεία που θέλει να δει ο Βαγγέλης Αγγέλου από την ομάδα του στη μεθαυριανή (17/1) αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την τρίτη αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας.

“Ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα και να παίξουμε πολύ καλή άμυνα. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να κερδίσουμε αυτό το εκτός έδρας παιχνίδι. Ελπίζω να καταφέρουμε να παίξουμε όπως έχουμε σχεδιάσει και να νικήσουμε στην Αθήνα”, δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός της Εφές Αναντολού, ενώ από πλευράς παικτών ο Κερέμ Γκονλούμ πρόσθεσε:

“Στόχος μας στο TOP 16 ήταν να νικήσουμε όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις, αλλά χάσαμε από την Ουνικάχα στην περασμένη βδομάδα. Έτσι θα πρέπει να κερδίσουμε μία εκτός έδρας αναμέτρηση και να καλύψουμε το κενό. Θα δώσουμε το καλύτερο για να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό στην Ελλάδα. Ελπίζω ότι θα γυρίσουμε πίσω στην Κωνσταντινούπολη με ένα καλό αποτέλεσμα”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77 (vid)

Λερναία Ύδρα ο Ολυμπιακός έκανε το «μπρέικ» στη Βαρκελώνη. Απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα,…