Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Να μειωθούν τα λάθη”

“Να μειωθούν τα λάθη”

Rethymno PAO Pedoulakis

Rethymno-PAO-Pedoulakis

Μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Κρήτη ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης, τόνισε στις δηλώσεις του ότι σε γενικές γραμμές έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του ενώ επισήμανε ότι πρέπει οι “πράσινοι” να περιορίσουν τα λάθη τους:

“Ξεκινήσαμε καλά. Είχαμε καλή περιστροφή της μπάλας, είχαμε πολλά ελεύθερα σουτ, δεν μπήκαν και ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στην άμυνα. Μετά το 9ο λεπτό χαλάρωσε η άμυνα μας και δεν ήμασταν καλοί. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε το κομμάτι της άμυνας, διαβάσαμε καλύτερα τις παγίδες και κάπου εκεί τελείωσε και το παιχνίδι. Είχαμε πολλή ενέργεια αλλά το κομμάτι που πρέπει να διορθώσουμε είναι τα λάθη”.

“Ανεβάσαμε ρυθμό στην επανάληψη”

Από την πλευρά των παικτών ο Μάικ Μπράμος υποστήριξε: “Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Στο Ρέθυμνο αρέσει να παίζει σε γρήγορο ρυθμό και έτσι τους αφήσαμε στην αρχή να κάνουν το παιχνίδι τους. Μετά το ημίχρονο μπορέσαμε και ανεβάσαμε ρυθμούς διαβάζοντας καλύτερα την επίθεση τους. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στο Ρέθυμνο για το υπόλοιπο της σεζόν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Σλούκας: «Παίξαμε έξυπνα, δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι»

Στη σημασία της αναμέτρησης στάθηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδωσ…