Κεντρική Basket League Άρης “Να ελέγξουμε το ρυθμό”

“Να ελέγξουμε το ρυθμό”

minic aris

minic-aris
Ο Άρης φιλοξενείται στο “Ζηρίνειο” όπου τίθεται αντιμέτωπος με την εξαιρετική Νέα Κηφισιά, ζητώντας την επιστροφή στις νίκες μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της συμπρωτεύουσας.

Ο Μίλαν Μίνιτς, στάθηκε στην ποιότητα των γηπεδούχων ενώ υπογράμμισε πως ο έλεγχος του ρυθμού, τα ριμπάουντ και η αναχαίτιση των αιφνιδιασμών είναι το τρίπτυχο για τη νίκη:

“Παίζουμε με μία ομάδα που έχει καλά αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό και που στην έδρα της παίζει καλό μπάσκετ και διαθέτει χημεία. Η Κηφισιά έχει παίκτες με ικανότητα στην πάσα, με καλό σουτ για τρίποντο και παίκτες που είναι ιδιαίτερα αθλητικοί, στοιχεία που τα δουλεύουν πολύ καλά στο παιχνίδι τους.

Δικός μας στόχος είναι να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα, να σταματήσουμε τους αιφνιδιασμούς και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και όσα έχουμε κάνει κατά τη διάρκεια των προπονήσεων μέσα στην εβδομάδα, να τα βγάλουμε και στο παιχνίδι μας”.

Ως εκπρόσωπος των παικτών, ο Τζέρεμι Χαντ, πρόσθεσε: “Το παιχνίδι με την Κηφισιά θα είναι δύσκολο, γιατί ο αντίπαλος βρίσκεται σε καλό μομέντουμ, μετά από συνεχόμενες νίκες και διαθέτει μια δυνατή έδρα. Εμείς θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να εφαρμόσουμε στο παρκέ τις οδηγίες του προπονητή μας και όσα κάνουμε στην προπόνηση. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη και πιστεύουμε σε αυτήν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…