Κεντρική Ελευσίνα “Να ελέγξουμε τον ρυθμό”

“Να ελέγξουμε τον ρυθμό”

skarafigkas deiktis

skarafigkas-deiktis

Μετά την ήττα από τα Τρίκαλα –εκτός έδρας- ο Πανελευσινιακός θα υποδεχτεί αύριο (4/1, 16:00) τον ανεβασμένο ψυχολογικά και αγωνιστικά ΚΑΟΔ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ. Οι Ελευσίνιοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες ώστε να “ανέβουν” στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο τεχνικός του Πανελευσινιακού Γιώργος Σκαραφίγκας, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου –πριν την αναμέτρηση- σχολίασε για τον αυριανό αγώνα κόντρα στους Δραμινούς: “Είναι ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς αυτή την αγωνιστική στην έδρα μας με μια πάρα πολύ καλή ομάδα.

Η νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στον Ολυμπιακό τα λέει όλα. Εμείς θα πρέπει να βγούμε δυνατοί μέσα από τα προβλήματα μας και να νικήσουμε την πίεση και το άγχος της έδρας. Με σοβαρότητα και ελέγχοντας το ρυθμό του παιχνιδιού χωρίς πολλά λάθη πιστεύω πως θα καταφέρουμε να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα”.

Εκ μέρους των παικτών του Πανελευσινιακού, ο Αντώνης Μάντζαρης, σημείωσε: “Έχουμε ένα πολύ σημαντικό αγώνα για την υπόλοιπη πορεία της ομάδας γιατί βλέπουμε πως όλες οι ομάδες κερδίζουν και ειδικά στην έδρα τους. Ο ΚΑΟΔ έρχεται από μια πολύ μεγάλη νίκη με ανεβασμένη ψυχολογία κάτι που πρέπει να μας κάνει να είμαστε δύο φορές πιο συγκεντρωμένοι.

Κάποια προβλήματα τραυματισμών που έχουμε είναι ανασταλτικός παράγοντας αλλά σε ένα πρωτάθλημα πρέπει να μάθεις να παίζεις και με τα προβλήματα. Η δουλειά που γίνετε είναι πολύ καλή και αν πιάσουμε την απόδοση που συνήθως έχουμε στην έδρα μας θα φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Νίκος Κούτουλας: Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανελευσινιακός Α.Ο.

Με σταθερά βήματα συνεχίζει ο Πανελευσινιακός να δημιουργεί το ρόστερ του εν όψει της νέας…