Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Να είναι μία νέα αρχή”

“Να είναι μία νέα αρχή”

kalafatakis fones

kalafatakis-fones

Ικανοποιημένος από την εύκολη νίκη της ομάδας του απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου εμφανίστηκε ο Γιώργος Καλαφατάκης. Ο τεχνικός του Ρεθύμνου τόνισε πως αυτή η νίκη θα πρέπει να αποτελέσει μία νέα αρχή για το σύλλογο.

“Για εμάς ήταν οριακό το ματς κι επί της ουσίας, αλλά και επί της βαθμολογίας. Η ομάδα είχε συνηθίσει τον κόσμο της να είναι ψηλά, αλλά προερχόμασταν από 6 σερί ήττες, παρά το ότι η ομάδα είναι άρτια στελεχωμένη, έχει καλό ρόστερ κι είναι καλά δουλεμένη. Έπρεπε να παίξουμε απέναντι σε μία ομάδα πολύ καλά δουλεμένη κι αυτό οφείλεται στον κόουτς Πρίφτη, είχαν κάνει μεγάλες νίκες κι έπρεπε να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια.

Ευτυχώς μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένα, αποφασισμένα και τελικά πήραμε τη νίκη. Ευελπιστούμε η σημερινή  νίκη να είναι μία νέα αρχή και να φέρουμε το Ρέθυμνο εκεί όπου του αξίζει. Έχουμε πάρα πολύ δουλειά να κάνουμε, πρέπει να βελτιώσουμε κι άλλα πράγματα. Νομίζω πρέπει να χαρούμε απόψε κι από Δευτέρα να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε.

Έχουμε δύο ιδιαίτερα δύσκολα ματς μπροστά μας στη Θεσσαλονίκη  και πρέπει να δουλέψουμε. Δεν είμαι υπέρ των αλλαγών, πρέπει να δουλέψουμε με το υπάρχον ρόστερ. Έχω μάθει να δουλεύω με το υλικό που έχω. Κάποια στιγμή στο μέλλον δεν το ξέρω, θα το δούμε. Σήμερα  όσοι έπαιξαν, προσέφεραν. Ακόμη πολλά παιδιά δεν έχουν καταλάβει τι θέλω. Θέλει εμπιστοσύνη στα παιδιά, πίστωση χρόνου και βλέπουμε”, ήταν τα λόγια του Έλληνα τεχνικού.

Από πλευράς παικτών ο Άκης Καλλινικίδης πρόσθεσε: “Επιτέλους μετά από σχεδόν 2 μήνες ήρθε η στιγμή να χαμογελάσουμε λίγο. Προερχόμασταν από ένα μεγάλο κακό σερί κι η εικόνα μας δε συμβάδιζε μ’ αυτά που είχαμε δείξει τα τελευταία χρόνια. Θέλαμε να βγάλουμε τον θυμό και την ενέργεια, που είχε συσσωρευτεί σε εμάς μετά από συνεχόμενα κακά αποτελέσματα.

Φάνηκε ότι το θέλαμε περισσότερο. Μπορεί να κάναμε αρκετά λάθη, αλλά το θέλαμε περισσότερο. Τώρα το μόνο που μένει είναι να πατήσουμε πάνω σ’ αυτή τη νίκη και να κοιτάξουμε μπροστά. Μπορούμε να χαρούμε τώρα γι’ απόψε  και στη συνέχεια να κάνουμε ανάλογη δουλειά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…