Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Να είμαστε συγκεντρωμένοι”

“Να είμαστε συγκεντρωμένοι”

aggelou efes proponisi

aggelou-efes-proponisi

Το ντεμπούτο του στην Ευρωλίγκα με την Εφές Αναντολού θα πραγματοποιήσει αύριο (2/1) ο Βαγγέλης Αγγέλου. Η τούρκικη ομάδα δοκιμάζεται εκτός έδρας με αντίπαλο τη Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του Top 16 της διοργάνωσης. Ο Έλληνας τεχνικός, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, τόνισε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι, εάν  θέλουν να διεκδικήσουν τη νίκη μέσα στη Βαρκελώνη.

“Ξεκινάμε το δεύτερο μέρος της Ευρωλίγκας, στο Top 16. Θα παίξουμε απέναντι στην ομάδα που παραδοσιακά βρίσκεται στην κορυφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ τα τελευταία χρόνια. Ως ομάδα, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Θα πρέπει να καλύψουμε όλες τις παραμέτρους του παιχνιδιού, και κυρίως να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού και τα ριμπάουντ”, ήταν τα λόγια του Βαγγέλη Αγγέλου, ενώ από πλευράς παικτών ο Κώστας Βασιλειάδης τόνισε:

“Φυσικά, το να παίζεις το πρώτο παιχνίδι του Top 16 στη Βαρκελώνη είναι δύσκολο. Νομίζω ότι έχουν μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή, βάση ονομάτων. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά μετά την αλλαγή προπονητή. Πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε σκληρά εναντίον της Μπαρτσελόνα και να κάνουμε ότι καλύτερο για να κερδίσουμε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…