Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Να γίνει σωστή διαχείριση”

“Να γίνει σωστή διαχείριση”

Βόβορας

vovoras-new

Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον Πανελευσινιακό σε ένα ματς που δεν θα έχει δύσκολο έργο αλλά είναι επιτακτική η ξεκούραση των βασικών εν όψει των κρίσιμων αγώνων στην Ευρωλίγκα. Σε αυτό στάθηκε και ο Γιώργος Βόβορας ενώ τόνισε πως η ομάδα της Ελευσίνας είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική στην έδρα της:

“Ο Πανελευσινιακός είναι μια ομάδα με καλούς και έμπειρους παίκτες, αλλά και αθλητικούς ξένους. Ως σύνολο είναι ανταγωνιστικό, ιδιαίτερα στην έδρα του. Προσπαθεί να επιβάλλει το ρυθμό του και να τρέξει. Εμείς από την πλευρά μας διανύουμε μια περίοδο σημαντικών αγώνων και είναι πολύ σημαντική η διαχείριση των παικτών και της κούρασης. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι,  να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση και να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε όλους τους παίκτες μας, με στόχο φυσικά όπως πάντα τη νίκη”.

Εκπροσωπώντας τους παίκτες, ο Μάικ Μπράμος, πρόσθεσε:  “Αντιμετωπίζουμε τον Πανελευσιανιακό στην έδρα του με ζητούμενο, είναι περιττό να το πούμε, τη νίκη. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί από την αρχή ως το τέλος της αναμέτρησης. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας -όπως και κάθε αντίπαλο- και σίγουρα δεν σκεφτόμαστε τι έγινε στον πρώτο γύρο, ή αν νικήσαμε εύκολα ή δύσκολα. Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, είναι ο επόμενος στόχος μας και ξέρουμε καλά πως θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, πραγματοποιώντας την εμφάνιση που θέλουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…