Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Να “αξιοποιήσουμε” τη νίκη”

“Να “αξιοποιήσουμε” τη νίκη”

priftis

priftis

Με ένα τεράστιο “διπλό” “απέδρασε” ο Κολοσσός Ρόδου από το κλειστό “Nick Galis Hall” κόντρα στον Άρη, όπου του δίνει δύναμη και αισιοδοξία για την επίτευξη του στόχου της παραμονής. Οι Ροδίτες επέβαλαν από την αρχή του αγώνα τον ρυθμό τους και “ανάγκασαν” τους “κιτρινόμαυρους” σε δεύτερη συνεχόμενη ήττα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης –στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου- ο τεχνικός των “θαλασσίΔημήτρης Πρίφτης, σχολίασε: “Ήταν σοβαρή η νίκη που κάναμε από άποψη ουσίας. Κάνουμε προσπάθεια να παραμείνει η ομάδα σε μία δύσκολη σεζόν. Βρήκαμε τον ΑΡΗ σε ένα συνδυασμό συγκυριών, το άδειο γήπεδο, τον τραυματισμό του Χαρίση και στη διάρκεια του παιχνιδιού καταλάβαμε ότι κάτι έτρεχε με τον Σαρικόπουλο.

Σίγουρα αυτό έπαιξε το ρόλο του, παρά το γεγονός ότι μας προβλημάτιζε το γεγονός ότι ο Ασημακόπουλος μπορούσε να παίξει στη θέση 5. Η νίκη αυτή δεν θα σημαίνει πολλά πράγματα αν δεν τη συνδυάσουμε με τα αποτελέσματα στην έδρα μας”.

Από την μεριά των παικτών του Κολοσσού Ρόδου, ο Νώντας Παπαντωνίου σημείωσε για τη μεγάλη νίκη των “θαλασσί“: “Πετύχαμε μία μεγάλη νίκη στην έδρα του Άρη, που είναι πολύ σημαντική για τη συνέχεια. Ξεκινήσαμε δυνατά το παιχνίδι.

Είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά και δουλέψαμε για να κλείσουμε τους παίκτες-“κλειδιά” του Άρη. Κρατήσαμε τον Άρη χαμηλά στο σκορ. Εμείς ξεκινάμε απ’ την άμυνα, που είναι η δύναμη μας. Στην επίθεση κάναμε καλή δουλειά. Ήταν μία καλή ημέρα, συνεχίζουμε και κοιτάμε τον αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ.”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…