Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Να έχουμε μια δυνατή παρουσία”

“Να έχουμε μια δυνατή παρουσία”

markopoulos kontini

markopoulos-kontini

Τελευταία νίκη του ΠΑΟΚ –στο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ– ήταν στην 8η αγωνιστική κόντρα στον ΚΑΟΔ. Από τότε ο “δικέφαλος” “μετράει” 3 ήττες στην σειρά. Αυτό θέλουν να αλλάξουν οι Θεσσαλονικείς στην αυριανή (4/1, 16:00) αναμέτρηση κόντρα στον Ηλυσιακό και να ξεκινήσουν με το δεξί τη νέα χρονιά.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Σούλης Μαρκόπουλος, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου –πριν τον αγώνα- σχολίασε για την αναμέτρηση με τους “κιτρινόμαυρους” του Δημήτρη Λιόγα: “Εάν εξαιρέσουμε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, όλες οι άλλες ομάδες του πρωταθλήματος είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο και το γεγονός αυτό καθιστά το πρωτάθλημα πολύ ανταγωνιστικό, αλλά ταυτόχρονα και δύσκολο το κάθε παιχνίδι.

Για αυτό και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε πρόκληση δημιουργηθεί μέσα στο γήπεδο. Θέλουμε να παίξουμε δυνατά, να σταματήσουμε τον αιφνιδιασμό των αντιπάλων μας, να διαβάσουμε την δυνατή άμυνα που παίζουν και να κλείσουμε τους χώρους που οδηγούν προς το καλάθι μας. Και μαζί με όλα αυτά, να κοιτάξουμε να κάνουμε σωστά την δουλειά μας.

Θέλουμε να έχουμε μία δυνατή παρουσία και να ξεπεράσουμε και τα προβλήματα που έχουμε τις τελευταίες ημέρες στην ομάδα και να τα καλύψουμε με την παρουσία των παικτών που έχουμε. Είναι το πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς και θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο να έχουμε υγεία και αγάπη μεταξύ μας και στον ΠΑΟΚ να βρει τον δρόμο του, σύμφωνα με αυτό που αξίζει στην ιστορία του”.

Από την μεριά των παικτών του “δικεφάλου” ο Κώστας Χαραλαμπίδης, σημείωσε: “Είναι το πρώτο παιχνίδι για το 2014 και φυσικά θέλουμε να μπούμε με το δεξί. Θέλουμε να κάνουμε μία καλή αρχή στο νέο χρόνο και θέλουμε να κάνουμε και μία νέα αρχή, αφήνοντας πίσω μας τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα της προηγούμενης χρονιάς. Ο Ηλυσιακός είναι καλή ομάδα και σε καμία περίπτωση δεν είναι εύκολος αντίπαλος.

Θέλει προσοχή, θέλει συγκέντρωση και μεγάλη αφοσίωση από όλους μας στο παιχνίδι. Εύχομαι να μπούμε στο 2014 και αγωνιστικά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να έχουμε υγεία για να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας. Υγεία και καλή δύναμη σε όλο τον κόσμο και τα καλύτερα σε όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …