Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Μπορούμε και χωρίς αυτούς”

“Μπορούμε και χωρίς αυτούς”

paok kosmos

paok-kosmos

H KAE ΠΑΟΚ με ανακοίνωση που εξέδωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της, απηύθυνε συγγνώμη σε όλους τους “υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους” του ΠΑΟΚ τονίζοντας πως συμπεριφορές σαν αυτή (τη ρίψη κροτίδας) στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Άρη δεν συνάδουν με την ιστορία της ομάδας και αποτελούν τροχοπέδη στην προσπάθεια εξυγίανσης του “Δικεφάλου”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Βρισκόμαστε στη μέση μίας μεγάλης προσπάθειας που έχει στόχο την εξυγίανση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, την παρουσία μίας ανταγωνιστικής ομάδας και την δημιουργία προϋποθέσεων για την επιστροφή του ΠΑΟΚ εκεί που πραγματικά του αξίζει. Σε αυτό τον δύσκολο δρόμο της υπομονής και της επιμονής, γνωρίζουμε ότι έχουμε δίπλα μας όλους τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Αυτούς που αντιμετωπίζουν την ομάδα με σεβασμό και δεν προσβάλουν με την συμπεριφορά τους την ιστορία της.

Ζητάμε ειλικρινά συγνώμη από όλους τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους μας, ιδιαίτερα από αυτούς που από την αρχή της χρονιάς μας τιμούν με την συνεχή παρουσία τους σε κάθε αγώνα και τους ευχαριστούμε για την ομαλή και άμεση αποχώρηση τους από το γήπεδο. Ήταν και αυτό ένα δείγμα της αφοσίωσης, αλλά πρωτίστως του σεβασμού τους προς την ομάδα και τα συμφέροντά της. Σεβαστήκαμε σε απόλυτο βαθμό την απόφαση των διαιτητών και πειθαρχήσαμε σε αυτήν, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η προσπάθειά μας θα συνεχιστεί και απαιτούμε πλέον από όλους, εντός και εκτός των τειχών, σεβασμό προς τον ΠΑΟΚ και στην ιστορία του. Ενέργειες και συμπεριφορές που προσβάλουν τον ΠΑΟΚ και θέτουν σε κίνδυνο τα συμφέροντα και την βιωσιμότητα της ομάδας, μας βρίσκουν ξεκάθαρα απέναντι. Όποιος θέλει και μπορεί να ακολουθήσει αυτό τον δρόμο, ας το πράξει με ΠΑΟΚτσήδικη συνείδηση. Οι υπόλοιποι ας διαλέξουν άλλο μονοπάτι και να είναι έτοιμοι να αναλάβουν τις ευθύνες των πράξεών τους.

Οι ελάχιστοι δεν θα σταματήσουν την προσπάθειά μας, ούτε και τα όνειρά μας για έναν καλύτερο ΠΑΟΚ.

Μπορούμε και χωρίς αυτούς…

ΚΑΕ ΠΑΟΚ”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …