Κεντρική Ελευσίνα “Μπαμ” με Φίσερ

“Μπαμ” με Φίσερ

Josh Fisher

Josh-Fisher

Μία σπουδαία προσθήκη πραγματοποίησε ο Πανελευσινιακός ο οποίος ενέταξε στο ρόστερ του τον Τζος Φίσερ που αναμένεται να βοηθήσει αρκετά το συγκρότημα του Γιώργου Σκαραφίγκα τόσο με την εμπειρία του όσο και με την ποιότητά του.

Η απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ ανακοινώθηκε και επίσημα ενώ δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις γι’ αυτόν από την στιγμή που έχει φορέσει τις φανέλες μεταξύ άλλων της Ρεάλ Μαδρίτης, της Βαλένθια, της Γκραν Κανάρια, της Σαραγόσα και της Μπιλμπάο. Την περσινή σεζόν ο Φίσερ έπαιξε με την Εστουντιάντες σε 33 αγώνες για τη Liga Endesa έχοντας μέσο όρο 2,2 πόντους και 1,4 ριμπάουντ.

Ο Πανελευσιακός λοιπόν έκανε το “μπαμ” με τον πολύπειρο άσο να ενσωματώνεται στις προπονήσεις τις επόμενες μέρες με σκοπό να είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον αγώνα του προσεχούς Σαββάτου (1/2) με τον Ηλυσιακό για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των “σταχυοφόρων” αναφέρει:

“Η ΚΑΕ Πανελευσινιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας για το υπόλοιπο της σεζόν με τον αθλητή Josh Fisher ο οποίος αγωνίζεται στις θέσεις “1” και “2”, έχει ύψος 1,89 και είναι γεννημένος στις 24/10/1980.

Ο Αμερικανός με κοινοτικό διαβατήριο έχει περάσει όλη την επαγγελματική του καριέρα στην Ισπανία αγωνιζόμενος με τις φανέλες των Βαλένθια, Σαραγόσα, Ρεάλ Μαδρίτης, Αλικάντε, Γκράν Κανάρια, Μπιλμπάο ενώ την περσινή χρονιά φόρεσε την φανέλα της Εστουντιάντες.

Ο 33χρονός γκάρντ αναμένεται τις επόμενες μέρες στην Ελευσίνα για να τεθεί στην διάθεση του Γιώργου Σκαραφίγκα για το κρίσιμο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ηλυσιακό“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Νίκος Κούτουλας: Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανελευσινιακός Α.Ο.

Με σταθερά βήματα συνεχίζει ο Πανελευσινιακός να δημιουργεί το ρόστερ του εν όψει της νέας…