Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Με “Μπάρτσα” για την πρωτιά

Με “Μπάρτσα” για την πρωτιά

diamantidis fener pao

diamantidis-fener-pao

Η αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Μπαρτσελόνα ξεχωρίζει αναμφίβολα από το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκα. Το συγκρότημα του Αργύρη Πεδουλάκη θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από την Φενέρμπαχτσε και να πιάσει τους Καταλανούς στην κορυφή του πέμπτου ομίλου.

Η αυλαία της 5ης αγωνιστικής  ανοίγει αύριο (30/1)  στην Γερμανία, εκεί όπου η Μπάγερν Μονάχου, μετά την εντός έδρας ήττα από την Γαλατασαράι, υποδέχεται την ανεβασμένη ψυχολογικά ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Έτορε Μεσίνα δεν θα έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Αμερικανούς Σόνι Ουίμς και Κάιλ Χάινς.

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του επί ισπανικής ομάδας φιλοδοξεί να πετύχει ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα φιλοξενεί την Ουνικάχα Μάλαγα που θα έρθει στο ΣΕΦ δίχως τον Ερλ Κάλογουεϊ στην αποστολή της.

Η Αρμάνι Μιλάνο θα διασταυρώσει τα ξίφη της με τη Φένερμπαχτσε στην Ιταλία . Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι έχει το απόλυτο μέχρι στιγμής στην έδρα της και θέλει τη νίκη ώστε να διατηρηθεί σε τροχιά πρόκρισης.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής για την Πέμπτη ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Μακάμπι Τελ Αβίβ  Οι Μαδριλένοι επιθυμούν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις μετά την πρώτη τους ήττα τη φετινή χρονιά από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Από την πλευρά της η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ είναι αήττητη στο Top 16 και ταξιδεύει χωρίς άγχος στην Ισπανία για ό,τι καλύτερο. Μοναδικό πρόβλημα τραυματισμού για τους Ισραηλινούς ο Σον Τζέιμς που θα χάσει όλη τη χρονιά.

Την Παρασκευή (31/1) τη σκυτάλη παίρνουν οι αναμετρήσεις Γαλατασαράι – Ζαλγκίρις Κάουνας και Παρτιζάν – Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Η 5η αγωνιστική ολοκληρώνεται με το παιχνίδι ανάμεσα στη Λαμποράλ Κούτσα και την Εφές Αναντολού. Οι Βάσκοι θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα με τη νίκη να θεωρείται επιτακτική καθώς μετρά ήδη δύο ήττες εντός έδρας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου
(21:00) Ολυμπιακός – Ουνικάχα Μάλαγα
(21:00) Μπάγερν Μονάχου – ΤΣΣΚΑ Μόσχας
(21:30) Αρμάνι Μιλάνο – Φενέρμπαχτσε
(21:45) Ρεάλ Μαδρίτης – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου
(20:00) Γαλατασαράι – Ζαλγκίρις Κάουνας
(21:30) Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα
(21:45) Παρτιζάν – Λοκομοτίβ Κουμπάν
(21:45) Λαμποράλ Κούτσα – Εφές Αναντολού

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Ζαλγκίρις ο Ντιμίτρι Ρίβερς

Στη Ζαλγκίρις ο Ρίβερς. Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ντιμίτρι Ρίβερς γίνεται κάτοι…