Κεντρική NBA NCAA “Μακράν το δυσκολότερο…”

“Μακράν το δυσκολότερο…”

marshall wichita state

marshall-wichita_state

Είδαν το Χάρο με τα μάτια τους, αλλά οι “Shockers” του Wichita State παρέμειναν αήττητοι μετά το “διπλό” που πήραν κόντρα στο Missouri State. Η ομάδα του Greg Marshall πραγματοποίησε τη χειρότερη εμφάνισή της στο πρώτο μισό του αγώνα, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο -18 (42-24) και να κυνηγάει… μανιασμένα στην επανάληψη για να πετύχει την ανατροπή.

Εν τέλει, έστω και στην παράταση, οι “Shockers” πανηγύρισαν τη διεύρυνση του αήττητου σερί τους, κυρίως γιατί είδαν τον Fred VanVleet (16π.-4ασ.) να σκοράρει τους δώδεκα από τους δεκατρείς τελευταίους πόντους τους στο παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένης και μίας κρίσιμης βολής στα 8” για το τέλος του έξτρα πενταλέπτου.

Ο Greg Marshall δεν θέλησε να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του μετά το τέλος της αναμέτρησης αφού τόνισε πως επρόκειτο για το πιο δύσκολο φετινό παιχνίδι.

Είναι το πρώτο φετινό πολύ κλειστό παιχνίδι που είχαμε, για να είμαστε ειλικρινείς“, ήταν η αρχική τοποθέτηση του προπονητή του Wichita State, ο οποίος κατέληξε: “Είχαμε δώσει κάποια παιχνίδια, όπου κερδίσαμε γιατί ήμασταν ψύχραιμοι στο τέλος, αλλά όσον αφορά τα παιχνίδια που κρίνονται στις λεπτομέρειες, αυτό ήταν μακράν το πιο δύσκολο που δώσαμε μέχρις στιγμής“.

Παρά το γεγονός πως δεν πρόκειται για το πλέον διαφημισμένο κολέγιο, άλλωστε, το Wichita State δείχνει ικανό να μπει “σφήνα” στα μεγάλα φαβορί (Duke, Kansas, Kentucky) και να κάνει το βήμα παραπάνω, σε σχέση με πέρσι, όπου έφτασε μέχρι το Final Four.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…