Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Κοιτάμε μπροστά”

“Κοιτάμε μπροστά”

zoran planinic anadolu efes celebrates

zoran-planinic-anadolu-efes-celebrates

Την πρώτη της νίκη στο Top 16 της Ευρωλίγκα πανηγύρισε η Εφές Αναντολού, η οποία με τρίποντη βόμβα του Ζόραν Πλάνινιτς από τα 25 μέτρα επικράτησε της Αρμάνι Μιλάνο στην Κωνσταντινούπολη με 61-60.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, τονίζοντας παράλληλα ότι η ομάδα του πρέπει να ξεχάσει αυτή τη νίκη και να κοιτάξει μπροστά.

“Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να συγχαρώ τους παίκτες μου για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν να κερδίσουν το παιχνίδι. Πραγματικά αγωνίστηκαν σε κορυφαίο επίπεδο. Κάποιοι μπορούν να πουν ότι ήταν τύχη το σουτ του Πλάνινιτς, όμως ακόμα κι αν χάναμε το παιχνίδι θα έλεγα το ίδιο ότι δηλαδή είμαστε επιτυχημένοι. Πήγαμε εξαιρετικά στην άμυνα. Τώρα έχουμε μεγάλο δρόμο μέχρι το τέλος του ΤΟΡ 16. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτή τη νίκη και να κοιτάξουμε μπροστά“, ήταν τα λόγια του Έλληνα τεχνικού, ενώ από πλευράς παικτών ο μεγάλος πρωταγωνιστής Ζόραν Πλάνινιτς πρόσθεσε:

Δεν είναι περίεργο για εμένα να πετυχαίνω ένα τέτοιο σουτ. Το έχω ξανακάνει στην καριέρα μου. Όταν πήρα το ριμπάουντ το μόνο που σκέφτηκα ήταν να τη στείλω όσο πιο γρήγορα γίνεται στην απέναντι μπασκέτα. Γύρισα και πέταξα την μπάλα. Ευχαριστώ τον Θεό μπήκε. Είμαι χαρούμενος που κέρδισε η ομάδα μου. Ελπίζω αυτό το σουτ να αλλάξει τα πράγματα για την ομάδα μου αλλά και για εμένα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…