Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Κλειδί τα επιθετικά ριμπάουντ”

“Κλειδί τα επιθετικά ριμπάουντ”

plaza malaga

plaza_malaga

Η Ουνικάχα Μάλαγα πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους στην έδρα της Εφές Αναντολού. Το συγκρότημα του Χοάν Πλάθα επικράτησε με 74-72 και επανήλθε δυναμικά στο κυνήγι της πρόκρισης αφήνοντας στον πάτο της βαθμολογίας χωρίς νίκη τους Τούρκους.

Ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας της Ανδαλουσίας, εμφανώς ικανοποιημένος τόνισε ότι το κλειδί της νίκης ήταν τα επιθετικά ριμπάουντ που μάζεψαν οι παίκτες του στα κρίσιμα σημεία του αγώνα.

“Πριν το παιχνίδι, ήξερα ότι θα έχουμε δύσκολο έργο. Αυτό μας βοήθησε να είμαστε καλοί στα ριμπάουντ, ειδικά στο επιθετικό μέρος. Η κυριαρχία μας στα ριμπάουντ, μας έδωσε την ευκαιρία να ελέγξουμε το παιχνίδι. Παλέψαμε καλά και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη.  Ξέρουμε ότι για να προχωρήσουμε μπροστά και για να συνεχίσουμε στο Top-16, πρέπει το κλειδί είναι να παραμείνουμε μαζί σαν ομάδα. Έτσι θα βελτιωθούμε”.

Από πλευράς παικτών ο Βλάντιμιρ Στίματς πρόσθεσε: “Αυτή είναι μια εξαιρετική εκτός έδρας νίκη για την ομάδα. Εχουμε τρομερό κίνητρο σαν ομάδα και παραμείναμε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά του αγώνα. Κάναμε τρομερή δουλειά στα επιθετικά ριμπάουντ, το οποίο μας βοήθησε να πάρουμε δεύτερες επιθέσεις. Αυτό το παιχνίδι θα μας δώσει ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο για τις επόμενες αποστολές μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Ζαλγκίρις ο Ντιμίτρι Ρίβερς

Στη Ζαλγκίρις ο Ρίβερς. Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ντιμίτρι Ρίβερς γίνεται κάτοι…