Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Κλειδί η περιφερειακή άμυνα”

“Κλειδί η περιφερειακή άμυνα”

messina

messina

Για πρώτη φορά στην ιστορία δύο ρώσικες ομάδες συναντιούνται στην Ευρωλίγκα. Ο λόγος για τη Λοκομοτίβ Κούμπαν και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, οι οποίες θα διασταυρώσουν αύριο τα ξίφη τους στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του Top 16 της διοργάνωσης. Το συγκρότημα του Έτορε Μεσίνα, μετά από ένα μέτριο πρώτο γύρο, θέλει να ξεκινήσει δυναμικά τις υποχρεώσεις του στη δεύτερη φάση αρχής γενομένης από την αυριανή αναμέτρηση.

Ο προπονητής της “ρώσικης αρκούδας”, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας,τόνισε πως το παιχνίδι της πρεμιέρας απέναντι στη Λοκομοτίβ Κούμπαν θα είναι πολύ δύσκολο, υποστηρίζοντας παράλληλα πως το κλειδί για να φτάσει η ομάδα του στη νίκη θα είναι η περιφερειακή άμυνα.

“Θα είναι ένα πολύ δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα με πολύ καλούς σουτέρ, πολύ ταλέντο και η οποία είναι καλά δουλεμένη από τον Εβγκένι Πασούτιν, που ανέλαβε πρόσφατα την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ρωσίας. Το κλειδί της νίκης για εμάς θα είναι η περιφερειακή μας άμυνα, ο περιορισμός των πικ εν ρολ και φυσικά ο έλεγχος των ριμπάουντ”, ήταν τα λόγια του Έτορε Μεσίνα, ενώ από πλευράς παικτών ο Μίλος Τεόντοσιτς υποστήριξε:

“Θα είναι ωραίο το γεγονός ότι θα γίνουμε ένα μέρος της ιστορίας καθώς πρώτη φορά δύο ρωσικές ομάδες συναντιούνται στην Ευρωλίγκα. Η Λοκομοτίβ φαίνεται πολύ καλή αυτή τη χρονιά, διατηρώντας το κορμό από την περσινή ομάδα. Σίγουρα θα είναι ένα από τα φαβορί στον ομιλο μας και περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα τους. Εμείς είχαμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας μέχρι τώρα αλλά βρισκόμαστε στο Top 16 και πρέπει πλέον να παίξουμε με συνέπεια σε αυτό το στάδιο της σεζόν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπάνκι: «Είναι επάξια στην δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός

Στην ποιότητα του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Λούκα Μπάνκι. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει …