Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ “Η ομάδα ανήκει στον κόσμο”

“Η ομάδα ανήκει στον κόσμο”

rethymno aenk koumpouras

rethymno-aenk-koumpouras

Η ομάδα του Ρεθύμνου επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε του Κολοσσού Ρόδου με 86-67 στην Κρήτη. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Φάνης Κουμπούρα,ς ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι με 6 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα και 1 ασίστ.

Ο 30χρνος γκαρντ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ για τη νίκη επί του Κολοσσού, τους στόχους της ομάδας του, τη ζωή στο Ρέθυμνο, ενώ αναφέρθηκε και στον ΠΑΟΚ, τον οποίο θα αντιμετωπίσει ο ΑΓΟΡ, την επόμενη αγωνιστική.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Φάνη, θεωρείς ότι κάνατε το καλύτερό σας παιχνίδι απέναντι στον Κολοσσό;
“Σίγουρα ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι από την αρχή της χρονιάς. Είχαμε πολύ άγχος και πίεση αλλά μόλις έφυγε, πιάσαμε καλή απόδοση και πήραμε τη νίκη”.

Το Ρέθυμνο παλεύει για την είσοδο στην 4αδα ή για την παραμονή του στην κατηγορία;
“Στην αρχή, δεν λέγαμε για 4αδα αλλά θεωρούσαμε εφικτό στόχο την 6αδα. Μην είμαστε όμως εγωιστές και λέμε ότι δεν σκεφτήκαμε το θέμα της παραμονής. Πιστεύω όμως, ότι παραμένει εφικτός στόχος η 6αδα”.

Ποια είναι η γνώμη σου για τον ΠΑΟΚ; Τι θεωρείς ότι πρέπει να κάνετε για να πάρετε το διπλό στην Πυλαία;
“Ο ΠΑΟΚ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Έχει εξαιρετικούς ψηλούς και δεν πρέπει να τους αφήσουμε να περάσουμε τη μπάλα μέσα στο καλάθι. Θα πρέπει να επιβάλουμε το ρυθμό μας και να τρέξουμε, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι”.

Πως είναι η ζωή στο Ρέθυμνο; Ο κόσμος παραμένει κοντά στην ομάδα;
Ο κόσμος, όπως απέδειξε στο ματς με τον Κολοσσό, είναι φανταστικός. Παραμένει κοντά στην ομάδα. Άλλωστε, η ομάδα ανήκει στον κόσμο. Εμείς δεν θα είμαστε αύριο. Εύχομαι να συνεχίσουν να μας βοηθούν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚΚ: Νέος πρόεδρος ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ. Οι εκλογές που έγιναν χθες στον ΠΣΑ…