Κεντρική Διεθνή Η απόφαση την… Τετάρτη

Η απόφαση την… Τετάρτη

apollon keraunos

apollon-keraunos

Ο “κύβος ερρίφθη” και τη προσεχή Τετάρτη (15/1) θα κριθεί ο δεύτερος φιναλίστ του φετινού Κυπέλλου στην Κύπρο όπως αποφασιστεί από την Δικαστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας.

Θυμίζουμε πως ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στον Απόλλωνα και στον Κεραυνό Στροβόλου διακόπηκε 1 λεπτό και 16 δευτερόλεπτα πριν από την λήξη και ενώ το σκορ ήταν 71-67 υπέρ των “κυανόλευκων”. Οι φιλοξενούμενοι αρνήθηκαν να συνεχιστεί ο αγώνας για λόγους ασφαλείας και η τύχη του θα καθοριστεί την Τετάρτη όπου κατά πάσα πιθανότητα στην συνεδρίαση της Δικαστικής Επιτροπής θα γίνει γνωστή η ομάδα που θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ στον τελικό του Κυπέλλου.

Παράλληλα όμως ο Απόλλωνας και ο Κεραυνός Στροβόλου προετοιμάζονται για την αυριανή “μάχη” τους στην έναρξη του τρίτου και σημαντικότερου γύρου του πρωταθλήματος. Μάλιστα το ματς αναμένεται να διεξαχθεί στο ίδιο γήπεδο που διακόπηκε η πρόσφατη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων και σίγουρα το ενδιαφέρον στρέφεται στις αντιδράσεις των δύο πλευρών.

Ήδη πάντως σύμφωνα με κυπριακά ΜΜΕ ο Κεραυνός ζήτησε την αναβολή του αυριανού αγώνα για λόγους ασφαλείας, καθώς το κλίμα είναι αρκετά τεταμένο ενώ δεν αποκλείονται και ποινές από την ΚΟΚ (κατόπιν παραμπομπής του Απόλλωνα) για το γεγονός ότι η ομάδα του Στροβόλου αρνήθηκε να ολοκληρωθεί ο ημιτελικός του Κυπέλλου. Άλλωστε η αστυνομία είχε δώσει την έγκρισή της να τελειώσει ο αγώνας, κάτι που βέβαια επιθυμούσε και ο Απόλλωνας.

Το αίτημα για αναβολή δεν έγινε δεκτό και αύριο το πρωί πρόκειται να πραγματοποιηθεί αστυνομική σύσκεψη προκειμένου να αποφασιστούν τα μέτρα ασφαλείας για το απογευματινό ματς. Όπως και να έχει η κατάσταση μυρίζει “μπαρούτι” και ας ελπίσουμε αύριο να μην υπάρξουν τα σκηνικά που “αμαύρωσαν” τον ημιτελικό Κυπέλλου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…