“Ηλίθια λάθη”

obradovic diamantidis new

obradovic-diamantidis-new

Η νίκη ήταν επιτακτική ανάγκη για τη Φενέρμπαχτσε στο αποψινό παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό αφού οι Τούρκοι “καίγονταν” για τη νίκη προκειμένου να “ξεκολλήσουν” από τον πάτο της βαθμολογίας. Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς -με δηλώσεις του- στάθηκε στα “ηλίθια λάθη” που έκανε η ομάδα του όταν το παιχνίδι έγινε ντέρμπι, ενώ εξήρε το κοινό της Κωνσταντινούπολης για το γεγονός πως γέμισε ξανά το γήπεδο.

“Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς καθώς βρισκόμασταν σε δύσκολη θέση. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι παίζοντας επιθετική άμυνα και κάνοντας ορισμένες καλές επιθέσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά στα κρίσιμα σημεία κάναμε ηλίθια λάθη που έδωσαν στον αντίπαλο εύκολα καλάθια. Στο τέλος θέλαμε να δώσουμε ένταση στο παιχνίδι αλλά δεν τα καταφέραμε”, δήλωσε αρχικά ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε και κατέληξε:

“Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό καθώς έπαιξε πολύ καλά. Παράλληλα, όμως, θέλω να συγχαρώ και τους παίκτες μου που προσπάθησαν σκληρά και κέρδισαν ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Βέβαια, και το επόμενο ματς είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Ευχαριστώ τον κόσμο μας που γέμισε στο γήπεδο. Είμαστε από τις ελάχιστες ομάδες στην Ευρωλίγκα που παίζουμε σε μια κατάμεστη έδρα και αυτό το γεγονός μας χαροποιεί ιδιαίτερα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65

Επιβίωσε στην Πόλη η Μονακό. Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς πέρασε διά πυρός και σιδήρου απ…