“Ξαφνιαστήκαμε”

pedoulakis obradovic

pedoulakis-obradovic

Ο Παναθηναϊκός πάλεψε στην Κωνσταντινούπολη, αλλά δεν τα κατάφερε. Η αστοχία του από την περιφέρεια (10/40) σε συνδυασμό με την έλλειψη συγκέντρωσης στα τελευταία δύο λεπτά του αγώνα “καταδίκασαν” τους “πράσινους” στην πρώτη φετινή τους ήττα στο Top 16.

Μιλώντας αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε πως επρόκειτο για ένα πολύ σκληρό παιχνίδι αποφεύγοντας, πάντως, να μιλήσει για τη διαιτησία.

“Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Το ματς ήταν ιδιαίτερα σημαντικό για την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Χάσαμε πολλές μάχες, ενώ τα ψηλά γκαρντ της αντιπάλου ομάδας μας δημιούργησαν προβλήματα. Χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ καθώς και αρκετά αμυντικά ριμπάουντ. Στο δεύτερο ημίχρονο ισορροπήσαμε, με τους Κάρι και Μαυροκεφαλίδη να έχουν μεγάλη συμβολή σε αυτό.

Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ έπαιξε πολύ δυνατά και υπήρχαν πολλές επαφές. Θέλω να δω με καθαρό μυαλό το ματς για να πω περισσότερα”, ήταν η αρχική τοποθέτηση του “Άρτζι“, ο οποίος συνέχισε απαντώντας σε ερώτηση για το αν η πίεση της τουρκικής ομάδας για τη νίκη έπαιξε ρόλο:

“Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ είχε μεγάλο κίνητρο για τη νίκη και το κίνητρο είναι πολύ σημαντικό σε ένα ματς. Από την αρχή του αγώνα υπήρχαν πολλές επαφές, πράγμα αναμενόμενο για μένα. Ξαφνιαστήκαμε κάπως αλλά στο δεύτερο ημίχρονο προσαρμοστήκαμε”.

Όσο για την αναλογία σουτ δύο και τριών πόντων που επιχείρησε ο Παναθηναϊκός ο έμπειρος κόουτς  επεσήμανε πως: “Στα πρώτα 5 λεπτά του αγώνα κάναμε πολλά λάθη. Με μια πάσα θέλαμε να σουτάρουμε, λόγω των ψηλών περιφερειακών της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Γενικά, ήταν ένα σκληρό ματς, όπως προανέφερα.  Για παράδειγμα στον Λάσμε έγινε ένα φάουλ που στο ποδόσφαιρο θα ήταν για κίτρινη κάρτα. Τα παιδιά προσαρμόζονται και μέσα από το παιχνίδι βρήκαμε λύσεις”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αντίδραση και ισοφάριση ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στο 2ο ματς με τη Μακάμπι θέλει μόνο νίκη. Να διορθώσει ότι χάλασε στο 1ο π…